vad du behöver veta om attackerna barn panik

För både barnet och föräldrarna, kan ett barn panikattack vara både allvarlig och skrämmande. Några av de faktiska omständigheterna kring ett barn panikattack kommer att beskrivas i denna korta artikel tillsammans med en dechiffrera några av de ledtrådar som kan hjälpa föräldrar hjälpa sina barn under denna skrämmande och förvirrande tid. Panik och ångest tillsammans med andra känslomässiga nivåer upplevs mycket olika för barn än vuxna, så när det handlar om denna situation ingenting är lika viktigt som utbildning.

Som ett resultat av att uppleva panikattacker många barn och ungdomar kommer att utveckla rädsla för att gå platser. De är rädda att de kommer att skämmas i de lider en panikattack och samtidigt bedriva en verksamhet. Child panikångest har många olika typer.

gad – generaliserat ångestsyndrom

Patienten som upplever överdriven oro om en serie av evenemang påverkas generellt av en ångest som kallas GAD. Tiden har lite att göra med mängden “logisk oro” som tillämpas sedan händelserna kan ske antingen i det förflutna, nutid eller framtid. Ofta tidigare konversationer, händelser, kommande evenemang, skola, vänner, familj, funktioner eller någon annan möjlighet är bara några av de saker som barn eller tonåringar kan ibland oroa. Ett barn kan inte kontrollera hur mycket tid spenderas oroa sådana saker om de upplever GAD.

Avslappningstekniker och terapi är de mest kända sätten att behandla GAD. En utbildad mental hälsa läkare är oftast bäst förberedda att möta en sådan som oordning men generellt barn kan vara talade ut om sin oro och det kan göra underverk. I stället för att avskräcka ord av oro barn får lära sig att använda positiv self-talk och skapa en dialog med andra för att utforska sina känslor. En föreskriven medicinering är i allmänhet inte används för ett barn panikattack sjukdom.

separation ångest

När barn skiljs från nära och kära eller bekväm situation som de är vana vid då de kan uppleva panik. Typiskt gäller detta de yngre barn som skilts från sina föräldrar. Ångest kan bero på hotet om separation från en vårdgivare och förekommer i många fall när barn lämnas med en barnvakt på ett föräldrakooperativ kväll ute på stan.

Ett barn kommer att undvika aktiviteter som orsakar en separation från vårdgivaren och när de är borta barnet kommer att oroa överdrivet. Erkännande av dessa känslor och en god dos av verkligheten är de normala inblandade terapier. De bör göras medvetna om att inget fel händer, etc. Coping färdigheter för att hantera separationen, ofta genom rollspel, lärs också till barnen.