slå depression naturligt

Depression är mycket mer än bara blues. Upptäck skillnaden och lära dig vad du kan naturligtvis gör hjälpa dig få ut av det.

De flesta av oss vet hur det är att vakna upp och känna sig ner, hur det känns efter att ha ett argument eller inte få det jobb, även hur vi känner efter döden av någon som vi bryr oss om. Men inte alltid förknippar dessa känslor som depression, eftersom de är oftast inte mer än en del av vardagen, och känslor som människor upplever efter förluster eller avslag.

Men om du känner att det alltid finns ett svart moln hängande över dig ingen roll vad du gör, och det verkar inte gå bort då du kan lida av depression och bör vidta åtgärder direkt. Det är viktigt att inse att depression är inget att skämmas för, och det är inte ett tecken på svaghet. Det är vanligare än du kanske tror och många människor, även kända och framgångsrika personligheter, har lidit av depression.

så vad är depression?
Mycket har skrivits om dess definition, men det kan ses som antingen:
Mild depression, vilket är när du känner dig låg, men du kan fortfarande klara vardagen;
Måttlig depression är när du inte kan fungera så bra som vanligt;
Kronisk depression kan innebära att du inte kan komma ur sängen på morgonen, gå ut, gå till jobbet
Manic depression är sällsynt men är erkänd av extrema humörsvängningar från toppnoteringar på överdriven energi och upprymdhet till dalar av yttersta förtvivlan och letargi. Detta beror vanligtvis på att en kemisk obalans i hjärnan och kan hållas i schack med medling.
SAD eller Seasonal Affective Disorder är en typ av depression som vanligen börjar i oktober med den kommande vintern och varar fram till våren.
så hur kan depression behandlas naturligt?
Det viktigaste steget att man kan vidta för att hantera depression är faktiskt beslutar att göra något åt ??det. 90% av dem som lider av depression kan behandlas effektivt.

Ofta den första anhalten är läkaren att fastställa symptomen och deras svårighetsgrad. Vissa läkare kan föreslå receptbelagda mediciner eller ta till någon. Om du inte vill ta anti-depressiva finns också naturliga behandlingar såsom johannesört som har använts för behandling av mild till måttlig depression.
Om du vill prova något annat finns det några saker som du kan prova först:
pratar
Det kan tyckas alltför uppenbart och för vissa människor för smärtsamt att göra, men att prata med en vän, kan släkting eller läkare hjälpa lindriga fall av depression. För svår depression specialist terapi kan hjälpa. Psykoterapi innebär diskutera depression kan vara effektiva.

vara positiv
Detta kan vara mycket svårt att göra, men ett enkelt steg i taget kan arbeta. Tänkande, till exempel om saker som du tycker om kan ge dig positiva tankar. Detta kan underlättas genom att äta hälsosamt. Det har även föreslagits att äta livsmedel som fisk, kalkon, kyckling, keso, förbud, avokado, bananer och vetegroddar är bra eftersom de innehåller naturliga tryptofan som hjälper till att öka dina nivåer av serotonin och därmed hjälpa till att kontrollera humörsvängningar. Regelbunden motion har också visat att häva sprit. Din kropp hålls aktiv, är din hjärna tänker inte på negativa tankar och från regelbunden motion kan du få en känsla av prestation. Motion kan också stimulera kemikalier som endorfiner, som är kroppens eget “må bra” hormoner. Vissa människor försöker också även olika typer av träning som yoga och reiki.

Det finns många som lider av depression, men i de allra flesta fall kan du göra något åt ??det och även komma ut ur depression starkare och bättre rustade med att hantera stressen i dagens moderna liv.