panikattacker – Har du panikångest här är en lista på symptom på detta allvarliga tillstånd.

Panikångest är ett allvarligt problem och ett tillstånd som erkänts av American Psychiatric Association som drabbar miljontals amerikaner. Detta villkor tar en panikattack ett steg längre. Inte bara måste du ha upplevt två eller fler attacker, måste du också ha haft dessa attacker följt av en längre period av överdriven oro över möjligheten av en attack inträffar.

Ångest attacker förekommer inte eftersom du bekymrar dig över något, utan snarare de inträffar spontant, ur det blå, på platser och bland människor du skulle inte normalt förknippar med extrem oro. Det är det som gör dessa episoder så skrämmande, kan blotta oförutsägbarhet vara mycket oroande och orsaka oro som förvandlar dessa enstaka fall i en sjukdom.

Förlusten av kontroll och rädsla är viktiga bidragande faktorer för att vända isolerade attacker till en oordning. När du har panikångest, blir din oro över en annan ångestattack uttalad och hjälper till att skapa en miljö och känsla där attacker kan bara öka.

Dessutom kan undvikande taktik för att förhindra episoder orsaka extrem skada för den normala funktionen av ditt liv. Några av de symptom i samband med denna sjukdom inkluderar:

• Svårt att andas
• Racing hjärta
• Matthetskänsla eller yr
• domningar
• Varmt eller kallt Blinkar
• Överdriven rädsla för att förlora kontrollen, att dö eller förlora ditt sinne
• muskelsmärta och obehag
• bröstsmärtor och obehag
• tarm bekymmer

Dessa är bara några av de symtom och definitivt om du har detta problem man kan ha drabbats av några, alla eller olika typer av problem än vad som visas här. Många människor med detta problem konsultera läkare, vilket är ett smart agerande.

Dessa symtom kan vara mycket skrämmande, och de kan vara en indikation på att du har ett allvarligt medicinskt problem. Komma checkat ut av en läkare är viktigt att utesluta eventuella fysiska problem och ge lite mindre mått av sinnesfrid om ditt lidande.

Medan rådfråga en läkare kan utesluta behovet av flera förbi, löser det inte ditt problem. Panikattacker fortfarande förstör ditt liv. Du kan betala stora pengar för psykologisk behandling eller receptbelagda läkemedel för att behandla din ångest och depression.

Men dessa alternativ tilltalande att inte många människor. Det finns alternativ. Det finns avslappningsövningar som kan utnyttjas för att lugna överaktiva nerverna och släppa spänningen.

Många människor har möjlighet att uppnå positiva resultat genom en konsekvent träningsprogram där de arbetar utanför ackumulerad stress och fylla kroppen med endorfiner, vilket skapar en positiv känsla för kropp och själ så verkligen i behov av det.

Många tycker också att sinnet övningar såsom meditation arbete att kanalisera ångesten i mer positiva banor och släppa negativa bygga upp. Meditation är ett bra sätt att styra din panikattacker, eftersom det är helt bärbar. Det kan göras var som helst, när som helst och det lugnar en orolig själ och släpper en hel del ångest.

Meditation är något som alla kan lära sig och det egentligen bara kräver övning och fokus för att bli skicklig. Använda alternativa metoder för att lindra din oro är ett bra sätt att undvika biverkningar och kostnader för receptbelagda mediciner och terapi.