Xanax är den mest populära bensodiazepin i oss

Varje år, har Xanax har vunnit pris i “mest förskrivna” kategorin. Naturligtvis älskar Pfizer, tillverkaren, dessa årliga rubriker. De hjälper kunder tror denna drog är så populärt eftersom det verkligen fungerar. Tja, det är sant till viss del. Om du tar Xanax av rätt anledningar och under lämplig medicinsk övervakning, gör det minska nivåerna av panik och ångest. Men du kan inte ändra det faktum att det är en av de bensodiazepiner. Det betyder att det är vanebildande. Ta det för länge eller vid för hög dos och du kommer att fastna. Så innan du går den vägen, tänka noga.

Den amerikanska regeringen accepterar nu att receptbelagda läkemedel rutinmässigt missbrukas. Du behöver bara gå in på akutmottagningar på sjukhus för att se sanningen i detta. År 2005 fanns det mer än 2 miljoner vårdtillfällen orsakade av icke-medicinsk användning av narkotika. En av anledningarna till detta är den lätta tillgången på läkemedel som kan ge dig en “hög” både over-the-counter och via internet. Lägg i ständig flod av reklam för droger, och människor övertalas att ta FDA-godkända mediciner utan att oroa konsekvenserna.

Hur världen fungerar idag, behöver människor hjälp. Droger som Xanax verkligen hjälpa dem att hantera stress. Men det är inte bra att se droger som den enda lösningen. Ja, lindrar xanax ångest, men du vill inte bli en missbrukare. Du måste förändra sig själv. Detta läkemedel ger dig ett andrum. Använd denna möjlighet att få rådgivning och terapi. På medellång till lång sikt, är psykologiskt stöd sättet att lära sig att kontrollera din rädsla och oro. Lev livet det naturliga sättet, inte betala oändligt för “hjälp” genom en flaska tabletter.