vet hur man drogtestet din tonåring hemma

Är du observera många beteendemässiga och fysiska förändringar i din tonåring? Är du orolig att ditt tonåriga barn är att dricka eller använda narkotika? Slappna av, du är inte den enda orolig förälder med en teenage barn som är orolig för den tonåriga barn äventyra sin framtid genom att göra dåliga val. Samtidigt kan man inte bortse från om du observerar alarmerande förändringar i ditt barn som inte kan hänföras till regelbunden stress tonåren.

Det är alltid bättre att prata med honom öppet om droger och deras skadeverkningar och hjälpa honom att undvika att göra dåliga val i sådana frågor. Du kan starta konversationen så tidigt som möjligt.

Diskutera och förbereda din tonåring att hålla sig borta från drogmissbruk
Förbereda tonåring för att göra rätt val genom att undvika drogmissbruk är en viktig och känslig uppgift. Därför måste du ha en öppen kommunikation med tonåringen. Visa din oro genom att förklara honom de dåliga effekterna av dessa ohälsosamma vanor.

Att handskas med misstänksamhet av teenage drogmissbruk
När du ser specifika beteenden eller trender som indikerar drogmissbruk, kanske du har något annat val än att testa din tonåring att bekräfta fakta. En mängd olika tester hem drog kit finns på marknaden – du behöver liten eller ingen erfarenhet av att använda dem. Urinprov kan upptäcka förekomsten av ett läkemedel i urinprovet i 30 dagar, salivtest upptäcker drogmissbruk den aktuella dagen, och hår drog testkit kan upptäcka drogmissbruk upp till 90 dagar. Du kan välja testet som krävs.

Välj ett pålitligt testkit
När omständigheterna kräver användning av ett drogtest, välja en pålitlig testkit för att utföra testning hem drog. Föredrar FDA godkänt drog testutrustning. Bekräfta de följer SAMHSA avskurna nivåer. Multi-panel testutrustningar som detekterar förekomsten av olika droger i visst prov är bäst att använda hemma. Välj rätt multi-panel testkit. Ett bra test för tonåringar är något som test för marijuana, kokain, metamfetamin, opiater, amfetamin och ecstasy.

Utbilda dig själv om de möjliga resultaten av testet
Innan utför testet på din tonåring, bör du veta hur man ska reagera på resultatet av testet.

Ett positivt resultat är omgiven av många frågor – tonåring kan känna skuld, kan han även bli våldsam. Du måste hantera den här situationen med omsorg. Det är bättre att bekräfta de första resultaten med hjälp av laboratorietester – det finns chanser att falska positiva. På bekräftar vana missbrukande, prata med honom och förklara för honom om din oro. Stödja honom och hjälpa honom att bli av med den vanan. Hitta sätt att kontrollera och behandla de närliggande problemen med hjälp av husläkare eller experter från rehabiliteringshem för drogmissbrukare.

På att testa negativt, beröm din tonåring och uppmuntra honom att följa hälsosam livsstil. Också be honom att undvika grupptryck och hålla sig borta från skadliga ämnen.

Hem drogtester kit är speciellt utformad för föräldrar – enkel och lätt att använda. De är mycket hjälpsamma för att kontrollera och förebygga denna destruktiva vana i tonåren.