naturliga panikattack behandling

Den som upplevde AOS en panikattack innan vet precis hur skrämmande de kan vara. Människor som lider av panikångest, som har frekvent panikattacker, förstår också hur tärande de kan bli. Panik och svår ångest kan resultera i ett avbrott i det dagliga livet som kan leda till en nedåtgående spiral av isolering och depression.

Modern medicin har skapat flera läkemedel för att kontrollera panikattacker och depression. Dessa läkemedel delas in i flera kategorier inklusive MAO-hämmare, AOS (monoaminoxidashämmare) och SSRI, AOS (selektiva serotoninåterupptagshämmare). SSRI, AOS såsom Paxil, Prozac, Zoloft, Luvox och Cipramil är den mest förskrivna.

Medan effektiva i de flesta patienter, antidepressiva behandlingar brukar komma med en kostnad. Antidepressiva läkemedel är kraftfulla receptbelagda läkemedel som har negativa bieffekter för många människor som tar dem. Vanliga biverkningar av SSRI, AOS är illamående, huvudvärk, diarré, viktökning, sedering, och sexuella biverkningar. Antidepressiva medel har även varit kopplade till självmord hos unga patienter.

Långvarig användning av antidepressiva uppstår ofta i en högre drogtolerans hos patienter som leder till ökade doser för att få samma önskade effekt. Vidare finns det en risk för beroende till dessa antidepressiva.

Lyckligtvis finns det nu effektiva naturliga panikattack behandling alternativ till antidepressiva. De delas in i två kategorier, AI kognitiv beteendeterapi och naturliga kosttillskott.

Kognitiv terapi omfattar deltagande av en psykoterapeut eller psykiater som har en på en sessioner med patienten. Detta tillvägagångssätt fokuserar på att förändra patienten, AOS tankemönster och utveckla coping mekanismer såsom långsamma andningsteknik. Patienterna lär sig att upptäcka felaktiga kamp-eller-flight respons mekanismer i kroppen som utlöses vid panikattacker.

Den andra kategorin av naturliga behandlingar panikattack är kosttillskott. Naturliga kosttillskott erbjuda effektiv behandling för panikattacker och depression utan risk för negativa biverkningar eller eventuellt missbruk av antidepressiva medel.

Naturliga naturläkemedel har använts i århundraden runt om i världen i många kulturer för att behandla ångestsymtom. Det finns nu en växande trend mot mer naturliga alternativ till kraftfulla antidepressiva. Naturliga örter och vitaminer kan öka något, AOS övergripande immunsystemet och nervsystemet skapar mer motståndskraft mot stress. Vidare kan vissa kosttillskott som finns i naturen vara mycket effektivt för att behandla ångest och panik symptom attack.

Eftersom kosttillskott inte regleras av FDA (Food & Drug Administration) rekommenderas försiktighet i att välja en effektiv naturligt komplement panikattack som fungerar för dig.