fri-of-avgift ilska kalkylblad – var att hitta

Anger Management kalkylblad är häften som innehåller övningar för att hjälpa till med ilska förvaltning. De är en inbyggd del av en utbildning eller rådgivning program.

Också lika av dessa kalkylblad kan ofta upptäckas i böcker om Rage, såsom Beating Ilska: denPeka plan för att klara Rage av Mike Fisher. Detta är en publikation som jag har fått och rekommenderar för en enkel till-punkt introduktion och lösning att rasa. Det finns kortfattad övningar i slutskedet av varje del som du kan kopiera och spränga till syfte som en skriftlig redogörelse.

Hit är några online ark som kan vara användbara:

* CounselingWorksheets.com sätta upp frivilliga och betalas för kalkylblad. Vi håller en illustration av sin ilska management kalkylblad för dig att analysera och skriva ut gratis.

* Defoore.com erbjuder en nedladdningsbar ljud kurs på raseri förvaltning. Han har en mycket mild och lugnande röst och talar ärligt och empatiskt om ilska frågor och hur man kan lösa din ilska.

Syftet egna fury lakan

Du kanske inte kunna hitta lakan här eller på nätet för att uppfylla dina önskemål. Det är även så lätt att göra dig själv fury kalkylblad. Du vill bara en gräsrotsnivå programpaket som Microsoft Word eller Excel, (eller de fria alternativ: OpenOffice Calc eller Writer).

Ett förslag för att hantera ilska

Hur länge kan du hålla utan en mer andedräkt? Inte så länge alls! Ursäkter för att vara kränkande, men jag önskade att illustrera en punkt: Varför accepterar vi denna viktiga tjänst för givet och aldrig ge det en tanke?

Att lära sig att andas djupt kan vara välkommen lättnad för många raseri, psykiska påfrestningar och problem självkänsla. Det är inte så att du måste andas djupt hela tiden. Korta djupa andning sessioner en gång eller två gånger om dagen kan vara en stor hjälp.

För en monolitisk nöd upplevelse, sitta eller ligga ner på en plats som är bekväm. Breath in långsamt, och tillåter luften att fylla dina lungor från ovansidan på bröstet hela vägen till botten om naveln domänen. Var inte rädd för att låta dessa lungor för att fylla, och det är en skicklig tecken om din mage kommer ut!