barndomfördjupning vad du gör om ditt barn är deprimerad.

Liksom vuxna, kan barnen drabbas av depression, i det här fallet: barndomen depression. Det är inte ovanligt och eftersom barnen faktiskt är den renaste av människor, kan det vara säkert att säga om ett barn är deprimerad-och de faktiskt berätta att-det är en ganska allvarlig fråga.

En av de vanligaste missuppfattningarna om barndomen depression är: “vad barn har att vara deprimerad om?”. Kanske avslöjar några missförstånd om barndomen depression och vad det är. Det är faktiskt ganska lik klinisk depression-upplåning från medicinsk terminologi och är inte bara ner stämningar till följd av ett barn är “deprimerad” orsak de har bara blivit straffad eller har fått höra att de inte kan ha något. Nej, är barndomen depression mer påträngande i barnets existens, kan vara långvarig och om inte åtgärdas livshotande.

Kanske en annan missuppfattning kan ha att göra med oss ??att tänka, är att vara ett barn en vård-fri, problemfri skede av mänskligt liv. Inte nödvändigtvis, med inbördes acceptans, skola och familj förväntningar, är det tillräckligt för att göra ett barn oroar och kan vara en stor faktor som skall beaktas i fråga om att hantera ett fall av barndomen depression.

andra orsaker till barndomen depression:

Ett. Familj historia av psykisk sjukdom eller självmord.
2. Missbruk (fysiska, känslomässiga eller sexuella)
Tre. kroniska sjukdomar.
4. Förlust av en förälder i tidig ålder till döden, skilsmässa eller överges.
Fem. Felaktig kost och brist på tillräcklig motion.
6. Överdriven exponering för negativa faktorer såsom föräldrar argumentera, dåliga områden etc
7. Otillräcklig föräldrarnas uppmärksamhet.

Även om detta inte är ett avgörande lista av orsakerna till depression hos barn, kanske dessa faktorer är de vanligaste.

symptom på barndomen depression:

Ett. Förlust av intresse för hobbies och aktiviteter
2. Plötslig förändring i aptit
Tre. Förändring i sömnmönster (antingen ökning eller minskning).
4. koncentrationssvårigheter.
Fem. Göra deprecierande uttalanden som “Jag är inte bra nog, jag är dum …”
6. ihållande sorg.
7. Återkommande tankar på självmord
8. Överdriven klängande eller återkallande
Om du märker något av dessa i ditt barns beteende kan det vara dags att söka hjälp. Men, kom ihåg, kan det första steget vara ett gott hjärta till hjärta tala med ditt barn.

Anslut med dem. Gör planer för en tillflyktsort säga saker som “Vad sägs om att du och jag går till parken, bara två av oss va?”. Nu ta denna tid för att noggrant se vad som kan vara problemet.

Även upplåning från Yoga principer (Natural Healing liksom), kommer nu att bli en bra tid för att bedöma hela familjer kost. Kom ihåg, “du är vad du äter”. Kost spelar, kanske den viktigaste rollen i ens hälsa, särskilt barn i deras växande stadier så att alla ansträngningar bör göras för att “glatt” verkställa en riktig kost. Du kanske inte måste arbeta för hårt, de flesta barn älskar bananer och andra söta frukter och färska juicer. Grönsaker … kanske inte så mycket, men du får min kontentan. Försök att ersätta bearbetade livsmedel med friskare.

Ta dig tid att vara där för ditt barn eller åtminstone vara medveten om vem han eller hon är runt mest. Kom ihåg att barn är underbara imitatörer.
Om du själv råkar vara deprimerad, rekommenderar jag drogfria alternativ såsom yoga, och den tidigare nämnda äta rätt. Titta även in i fastan även om det kort som detta verk underverk för att återställa din känslomässiga balans som resultat av att kroppen inte beskattas med uppgifter matsmältningen, assimilering och ombyggnad. Ditt sinne rensar och alla moroseness försvinner och därmed tenderar du att hitta svaren på de problem som motiverar en behandling för depression i första hand. Tänk om, detta radikala steg lämpad endast för vuxna inte nödvändigtvis för barnen.

Ägna trettio minuter eller mer per dag för friluftsområde för dig själv och din familj. Besök på djurparken, aktiv lek och bad tenderar att lindra spänningar skapas i hemmet, skolan och arbete och detta kan gå långt i att hjälpa till att bota barndom depression i familjen.
Ansträng dig att bli glad så mycket som möjligt eftersom barnen inte härma vad deras föräldrar ständigt gör.

Slutligen, om du är på en andlig läggning, prova bönen makt och introducera ditt barn till det. Hey, mannen sa: “Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, ty av sådana består Guds rike.” Jag tror att ett barn som är ansluten till Gud är ett säkert sätt att förebygga barndomen depression. (Naturligtvis med de faktorer som tidigare nämnts.)

Föräldraskap eller att vara en förebild för ett barn är en plikt som kan vara tasking ibland, ännu mer att säga när det handlar om en deprimerad barn. Men med de givna förslagen, om tacklas på rätt sätt, barndom depression behöver inte vara en sak ditt barn har att gå igenom.

I vänskap,

Foras Aje