Austin stol massage ökar produktiviteten på kontoret

Är du känner de negativa effekterna av vardagen? Har din Zen blivit zapped? Om du råkar fångas upp i Texas snabbspår och letar efter en snabb, tyst pit stop, måste du anlita tjänster från en på plats Austin stol massage terapeut för att få dig tillbaka upp till hastigheten.

De flesta alla har hört av stol massage, även om de inte har haft lyxen att uppleva det första hand. En massageterapeut kommer att använda en speciellt utformad stol, vilket gör att terapeuten att rikta hårbotten, rygg, nacke, axlar och armar. Inte bara är de effekter omedelbara, är proceduren vanligtvis utförs på plats, vilket gör det inte bara bra, men bekvämt också. Eftersom det inte finns något behov av att klä av sig, oljor som inte används, och sessioner tar ca 15 minuter, har stol massage blivit ett populärt och billigare alternativ till en traditionell soffa eller bord massage. Med all den tid och ekonomiska begränsningar i våra liv idag, är detta en perfekt mini flykt som ger enorma fördelar på kort tid på ett relativt billigt pris.

Eftersom graden av stress på arbetsplatsen har ökat under de senaste åren, fler företag börjar inse fördelarna med stol massage som en del av deras wellness-program. Arbetsrelaterad stress står för en tredjedel av alla nya fall av ohälsa och är den främsta orsaken till funktionshinder. På plats stol massage är ett säkert, bekvämt och kostnadseffektivt program som ger många fördelar för både arbetsgivare och arbetstagare.

Vad bättre sätt att lindra spänningen från de otaliga timmar parkerade i en oförlåtande kontorsstol, där du börjar att ställa upp som betong, samtidigt som stirrar på en datorskärm? Stol massage lindrar snabbt stress på arbetsplatsen, eftersom det endast kräver en kort tid för att slappna av dessa spända muskler, lindra ångest och lugna sinnet, vilket är säkert mer än man skulle uppnå med det traditionella brytning som vanligtvis består av att gå några steg för en annan kopp kaffe. En arbetstagare som har upplevt lyxen av en Austin återvänder stol massage till sin arbetsstation utvilad, avslappnad och redo att återuppta arbetet. Varje arbetsgivare värd sitt salt vet att en nöjd medarbetare är en produktiv anställd.

På plats stol massage erbjuder otaliga fördelar på många olika nivåer och, vid praktiskt taget vilken plats som helst, den enda begränsningen är fantasin. Oavsett om det är en fest, ett styrelserum, ett möte eller på kontoret, möjligheterna är oändliga för att ge en snabb, billig behandling. Den som känner att det behövs en paus från fartfyllda vansinne av dagens miljö skulle ha stor nytta av omedelbara lugnande effekten av en Austin stol massage.