ångestattacker – vad kan du göra om din panikattacker svaret är ett lot_

Det finns så många olika sätt att hantera panikattacker, ångest och fobier, det är helt enkelt en fråga om att välja vad som fungerar bäst för dig och fastnar med den. Ibland, räkna ut de bästa teknikerna för att du kommer att ta några försök och misstag, inte avskräckas, kommer du att hitta något som fungerar för dig.

Medan många läkare förskriva läkemedel för att behandla ångest problem, det finns beprövade sätt att hantera många fobier, panikattacker och andra villkor ångest utan mediciner.

En av de första saker du kan göra är att starta ett träningsprogram och ändra din kost. Ibland näring vi lägger i våra kroppar faktiskt underblåser våra panikattacker. För mycket koffein kan nikotin eller andra stimulantia orsaka edginess, ångest och paranoia.

En diet för hög i raffinerat socker kan få oss att bli hypade upp hela dagen, hjälpa till att bränsle ångest eller panik. Förutom att ändra din kost, kan ett regelbundet träningsprogram är ett bra sätt att lindra stress och förbättra din hälsa.

Genom att lära strategier som du kan använda i ditt dagliga liv för att hjälpa till att kontrollera ångest, kan du lära dig att förebygga, kontrollera och återhämta sig från den rädsla som slår dig när du lever ditt liv. Så gå tillbaka ut igen, njuta av livet och använda dessa för att hjälpa dig erövra din rädsla.

Följande strategier kan hjälpa dig att hantera dina rädslor, ångest, fobier och panikattacker:

• bukandning

• progressiv muskelavslappning utbildning

• regelbunden aerob träning

• Hantera dina tankar genom meditation

• Imagery Desensibilisering

• identifiera och uttrycka känslor

• Utveckla Kommunicera övertygande

• Utveckla själv vårda färdigheter

• Ändra din kost

• Hitta en bra stödperson (eller Support Network)

Att hitta en stödperson får inte låta som en självklar coping strategi men med någon du kan lita på och förtroende är en bra väg att gå ut och konfrontera rädslor. Din stödperson kan ge den trygghet du behöver för att engagera sig i aktiviteter som gör dig orolig.

Tänk som kommer att uppfylla dina behov genom att tänka på dessa faktorer:

• Är bekväm du diskutera dina problem med den här personen?

• Lyssnar denna person till dig och stödja dig utan att döma eller förringa dig?

• Förstår denna person panikångest eller vad ångest problem du sysslar med eller är de villiga att lära sig?

• Kan den här personen tar sig tid att stödja dig?

När du rusa till sjukhuset med din panikattack, kan du få mediciner. Men generellt panikattacker behandlas med avslappningsövningar och uppmuntran.

Avslappning är grunden för varje stiftelse för att hantera panikattacker, GAD eller någon annan fobi. Avkoppling är inte bara zonindelning ut framför TV: n eller med en balja med popcorn, det är djupt, sinne avslappning. Tänk meditation eller yoga typ avslappning där du når ett tillstånd av kropp och själ lugn.

Djup avslappning på en daglig basis gör att din kropp och själ för att uppleva den fullständiga motsatsen förnimmelser av en panikattack. Din puls, andningsfrekvens, blodtryck, muskelspänningar, ämnesomsättning och analytiskt tänkande all minskning som du befria din kropp och själ i denna djupt tillstånd.

Öva djup avslappning genom meditation i 20-30 minuter varje dag kan ge inte bara en minskning av din generaliserad ångest och panikattacker utan också kan förebygga stress från att bli kumulativ, öka din energi, förbättra koncentrationen och öka självförtroendet.

Detta är ett kraftfullt verktyg i kampen mot de känslomässiga påfrestningarna i vardagen. Det är viktigt att du håller med djup avslappning, kanske du inte se en förändring i flera veckor eller månader, men med tiden kommer du att märka en djupare lugn och lycka i ditt liv. Du kan inte botas av panikattacker, men du kommer att uppleva dem mindre ofta och du kommer att hitta dig själv bättre kunna hantera dem och återhämta sig från den erfarenheten.

Det finns många sätt att uppnå ett tillstånd av djup avslappning. Det enklaste sättet är att förmodligen gå en meditation eller yoga som fokuserar på meditation och har någon guida dig genom processen. Men det finns saker du kan göra hemma på din egen tid för att hjälpa dig att uppnå detta tillstånd av djup avslappning.