varför inte prova ett naturligt botemedel mot depression

Vet du varför människor begår självmord? Vanligtvis depression är den främsta orsaken och det innebär att de känslor av hjälplöshet och hopplöshet är så stark och så genomgripande att självmord är det enda alternativet. Depression måste tas på allvar och inte ignoreras. Mycket ofta är det underskattas som en försvagande psykiska tillstånd. Depression skonar ingen, och det visar sig på alla nivåer i samhället. Armén, studenter, hemmafruar och äldre striderna ökande funktionshinder och åldrande är alla i riskzonen och många söker ett naturligt botemedel mot depression på grund av de oroande biverkningar av konventionell medicin.

Det är intressant att notera i en färsk undersökning att studenter lider av depression så mycket som den normala vuxna befolkningen. Den goda nyheten är att ca 85% av eleverna intervjuade sa att de skulle söka vård om de var deprimerade eller om de var på väg att tillfoga skada sig själv eller att de skulle vända sig till nära och kära, om så var fallet.

Ett naturligt botemedel mot depression ofta söks av patienter som har varit på anti-depressiv medicin i åratal eftersom de känner att de inte längre kan ta biverkningar och även att de känner sig lite bedövad av effekterna av dessa läkemedel.

Visste du att johannesört ört som ett naturligt botemedel mot depression är en bästsäljare i Tyskland? Jag vet att licensieringen av vissa naturläkemedel och vitamintillskott är ganska strikt där så det verkar som att johannesört har klarat provet med glans. Andra naturliga botemedel för depression som används med framgång är: – Kava och Gingko. Beträffande Gingko, har det funnits försök på äldre patienter. Det fanns en droppe i Hamilton Depression Scale 14-7 som visade att det var mycket effektivt för att minska vissa depressionssymptom.

Att komplettera ett naturligt botemedel mot depression, har en väl balanserad kost som har allt det rekommenderade dagliga intaget av vitaminer visat sig vara en stor hjälp. Jag tänker här särskilt om Vitamin B och C-grupperna. I depression, faller nivån av serotonin och det har visat sig att C-vitamin är katalysatorn som överför tryptofan till serotonin, och därigenom öka nivåerna och öka humör.

Varför inte prova ett naturligt botemedel mot depression? Företaget som gör denna speciella produkt har ett gott rykte och erbjuder en garanti på ett år på alla sina produkter. Dessutom är anläggningen godkänd av FDA och även det finns kvalificerade homeopater och naturläkare som arbetar i företaget. Denna produkt är oöverträffad som en av de bäst säljande naturläkemedel för depression.