vad som finns i din garderob spöken eller änglar

Under hela vårt liv vi samlar minnen, vissa glada och andra ledsna. Dessa erfarenheter påverkar hur vi utvecklar och tänker om oss själva. Så svårt som det kan vara att tro, hur vi reagerar på dessa minnen påverkar vad som händer med oss.

Vi har inte medvetet tänka på dessa tidigare händelser, men de påverkar våra tankar på en undermedveten nivå. Som ett resultat, kan de ha en drastisk inverkan på hur vi uppför oss, hur vi handskas med motgångar och hur framgångsrika vi blir.

Vi har alla haft glada minnen. De är de vi vill dröja forever. De mer glada minnen, desto gladare vi blir och ju bättre vi känner om livet och vår roll i den. För vissa, sorgliga minnen dröjer alldeles för länge och de kan påverka vår lycka eller brist på det.

Intressanta fakta har framkommit nyligen genom pågående forskning om vad som gör oss lyckliga och vad som gör oss ledsna, och hur det påverkar våra liv.

Det finns en universell energi kraft som påverkas av var och en av oss med hur vi tänker och den energi vi matar in i systemet. Hur det påverkar oss bestäms av hur vi tänker, som det gamla ordspråket, “du får vad du sätter in”. Om vi ??hela tiden tänka positivt, blir mer lycka att vara noga med att följa och om vi fokuserar på det negativa, är det generella resultatet olycka.

Vissa människor har många dåliga minnen direkt relaterade till obehagliga och smärtsamma händelser i våra liv. Det är inte lätt att glömma smärtan och vad den har gjort för oss under tiden. En dålig händelse efter en annan kan orsaka betydande skada på vårt ego och känsla av värde och lycka.

Forskning har bevisat att människor som lider pågående dåliga erfarenheter locka mer av samma på grund av sin inställning till dem. Det finns människor som kan hoppa av smärta och är fortsatt optimistiska och positiva, medan andra blivit alltmer pessimistiska och negativa. De når den punkt att ingenting verkar gå rätt, trots deras ansträngningar. Så småningom, de ger bara upp.

Deras liv har blivit överhopad med depression och sorg. Ju längre denna depression varar, desto svårare är det att vara positiv om någonting, och desto svårare är det att återhämta sig.

Oftare än inte, är de eviga dåliga händelser “skapad” av våra reaktioner på dem och om vi verkligen kan övervinna dem och vara positiv.

Positiva, optimistiska människor på något sätt lyckas övervinna motgångar, däribland även de värsta katastrofer, med fantastiska framgångar. Ingenting får ner dem för länge. Det kokar ner till hur de tänker om sig själva, livet i allmänhet och deras upplevelser i det. I själva verket är det de gör omge sig med “änglar” – de positiva användare universella krafter som lockar bara bra och göra det möjligt för dem att gå vidare och bli framgångsrika.

Negativa, pessimistiska människor, å andra sidan, belastas av den negativa energin som kommer från deras negativa reaktion på livet. De bor ofta på fästet “otur” som verkar för att fylla sina liv, och därmed locka mer av samma. Utan mening, omger de sig med “spöken” från sitt förflutna och lägga till fler “spöken” med varje dålig erfarenhet.

Slå upp vårt tänkande med positiv energi har visat sig ha en stor inverkan på våra liv, men det har varit att få en dålig rap från icke troende av denna mäktig kraft. Positivt tänkande är mer än att bara tänka allt kommer att fungera, då realistiskt detta är inte alltid möjligt. Dåliga saker hända alla och att de inte alltid blir bra.

Vad positivt tänkande verkligen betyder är att tänka positivt om vilka vi är, hur vi har vuxit och utvecklats, och att vara nöjd med oss ??som en helhet. Det betyder att tro på vår förmåga att hantera alla motgångar som kommer tillsammans och använda den självsäkerhet att arbeta igenom de dåliga saker som händer oss.

Positivt tänkande innebär att ha förtroende för vår förmåga att återhämta sig, gå vidare och vara lycklig. Hellre än att tänka på det negativa utfall som är säker på att hända, tänk på potentiell bra istället.

Omge oss med “änglar” i stället för “spöken” kommer att locka de positiva energierna i universum och med dem kommer ett lyckligare liv fyllt med stor potential.