Unga pojkar kämpar med stress och depression

USA: s unga pojkar kan se ut som de har kontroll över sina liv eftersom de hänger ihop i grupper och skryt ner på gatorna, men i sanning de är under enorm press i dag.

Våld av tonårspojkar i landets skolor har fokuserat uppmärksamheten på varför dessa ungdomar utvecklat sådana extrema beteendeproblem. En färsk undersökning pekar på en möjlig orsak: En stor andel av pojkarna har upplevt våld själva.

Enligt en Commonwealth Fund undersökning har 13 procent av alla gymnasiet pojkar varit fysiskt eller sexuellt utnyttjade, och 22 procent har velat lämna hemmet någon gång på grund av våld eller hot om våld.

Andra studier tyder på att det är inte i sig sant att “normala unga pojkar” är naturligt aggressiva och känslomässigt unexpressive. Ännu viktigare, det måste finnas en ökande medvetenhet om att många föräldrar och skolor stödjer dessa typer av beteenden i tron ??att de är nödvändiga för manlig framgång.

Dessa studier visar också att dessa traditionellt “macho” attityder är kopplade till depression. Denna attityd är vanligtvis begränsad till sådana beteenden som konkurrens, förtryck av rädsla och känslor, och styrka, både fysiskt och känslomässigt.

Alla de tillfrågade pojkarna angav att de kände sig isolerade i form av stöd: de var mycket mindre benägna än flickor att vända sig till någon om hjälp när man känner sig överväldigad, stressad eller deprimerad. Många av dessa unga män upplever en kronisk oförmåga att prata om deras missbruk.

Grant Cardone, en framgång expert som talar till tusentals människor över hela Amerika varje år om hur man lyckas och har ett helt liv på samma gång, säger denna oförmåga kan förstöra en ung människas liv.

“Alla strävar efter någon form av framgång,” säger Cardone. “I slutändan din framtid är i dina egna händer och så många människor misstänker, ligger nyckeln till framgång i kontrollen av ditt eget sinne.”

Pojkar inför idag exempellösa påfrestningar från många riktningar. Eftersom dessa unga män står inför påtryckningar för mer prestation och fler krav att interagera på ett personligt plan, är det troligt att de kan hamna i situationer där det är viktigt att identifiera och kommunicera om sina känslor.

“Den sanna berggrunden till framgång ligger i att lära hur känslor påverkar vårt beteende och hur förbi negativitet kan påverka dig nu och påverka dina reaktioner”, säger Cardone. “Dianetik: Den moderna vetenskapen om mental hälsa av L. Ron Hubbard förklarar på ett konkret sätt hur stressande situationer påverkar vår strävan mot lycka, prestation och överlevnad. Och hur dessa stressiga mentala tillstånd kan även påverka vår fysiska och psykiska hälsa. ”

Brent Wisner är en student vid UCLA som kände hans stress okontrollerat. “Jag minns att jag satt i en föreläsning, frossa. Det var som om jag var besatt, “anmärker Wisner. “Jag var nervös om ett test som skulle hända i tre veckor! Allt brytt mig: min mamma, mina vänner och framför allt min flickvän. Det var dimma över allt – jag kunde inte tänka klart “.

Wisner läsa Dianetik och efter användning av enkel procedur, tyckte han kunde kontrollera orsaken till hans stress. “Stressen strimlat bort, blev klasser roligt och min flickvän och jag slutade slåss. Livet blev kul igen. ”

Förmågan att kommunicera känslor är en allt viktigare överlevnad skicklighet. Det är verkligen krävs för stabila relationer under hela livet – i skolan, på arbetet och i de familjer de flesta förväntar sig att på sikt skapa.

Före stress och förvirring leder våra unga män i depression, drogmissbruk och självmord, måste vi göra allt för att hjälpa dem att övervinna ångest och stress.

När de vet hur man ska identifiera och förstå sina känslor, hantera sina känslor och kontrollera sina egna mentala processer, kommer de att hitta sin väg till vuxenlivet och framgång mycket lättare att resa.