få flytta när orolig eller stressad.

När vi möter depressiva situationer våra sinnen och tankar är oftast dystra med oro, rädsla, ångest och sorg. Onödigt att säga, avleda våra tankar från dessa känslomässiga tillstånd, åtminstone tillfälligt-kan hjälpa till med att göra med dem.

Friends är en bergsäkert sätt att åstadkomma detta genom motion.

“Aw, pojke …? Är han säger att jag måste gå till gymmet eller hoppa ner och göra en massa armhävningar, känner jag inte gillar det, och dessutom är jag inte i form … ”

Om det var din första reaktion, oroa dig inte, det handlar inte om muskelbyggande eller ‘kropp bestraffning “. Enkel att måttlig övningar kan och kommer att göra fint.

Dock måste jag understryka vänner som utövar even 10-15 minuter eller mindre är till stor hjälp för att hantera stressen eftersom detta ingrepp de motoriska centra i hjärnan, vilket gör att blodflödet bort från den känslomässiga aktivitetscenter, varför man blir mer mottaglig för positiva tankar.

Nu, baserat på mina personliga erfarenheter med att hantera mina problem och visserligen, på några dåliga dagar-trots hur mycket jag tror på positivt tänkande och alla …, Jag har hittat följande övningar för att vara mycket, mycket effektiv som “plocka -me-överdelar “för dagen.

Du kommer att konstatera att de är Yogic i naturen, men så sant som det är, jag tenderar att tro att de är mångsidig nog för vem som helst att göra. (Så länge du ihåg att målet här är inte att bygga muskler, bara något att få våra sinnen av stressiga situationer)

Här är övningarna:

Ett. solen hälsningar:

Solen övningar stimulerar och balanserar alla system i kroppen, inklusive de endokrina och nervsystemet som har påtagliga effekter på våra känslor, dessutom de inducerar djupandning, som har varit känd genom tiderna för att lindra många en stressig situation. Utförs i rundor av 3, de är faktiskt en kombination av mycket enkla rörelser utförs i en flödande rörelse.

2. Hindu push-ups:

Dessa faktiskt kan bäst beskrivas som “Nedåtgående-och-uppåtvänd-hund-möter-GYMNASTIK.” Ändå är dessa helt enkelt bra. Som en sakfråga, svor jag nästan av Yoga för dessa barn tills det gick upp för mig att det fortfarande är Yoga, i princip innebär i rörelse. Men eftersom pick-me-överdelar, dessa fungerar.

Knappast har det någonsin varit en tid då jag gjorde dem och inte nästan omedelbart ha letargi och sorg kastas av och ha entusiasm, glädje och lycka mirakulöst återställd som positiva ersättare.

Nu, även om dessa är mina personliga favoriter, hej, välkommen att utforska vad kan få din hjärtfrekvens upp såsom enkla jumping jacks, vandringar i parken, jogging, dans eller ens sex med den man älskar.

Kombinera dessa enkla övningar med sådana drogfria faktorer som avsiktlig positivt tänkande och rätt kost (som ironiskt nog krav på avhållsamhet från även de bästa av livsmedel i tid), kan jag tryggt säga man kommer att vara på en väg att övervinna de problem och utmaningar vi alla står inför i vårt dagliga liv.
Dessutom är dessa principer utgör grunden för bättre hälsa naturligt.

Så när nästa stressen börjar krypa in och du behöver en lättnad, komma i rörelse med din favorit aktiviteter. Med motion, inte ens lite, det hjälper.

i vänskap,

Foras Aje