är tvångssyndrom en hand ner mig

Många en fråga har gått obesvarade varför människor lider av OCD och anledningen till det är att det inte finns någon känd svar. Vad vi vet? är att tvångssyndrom drabbar 2% av befolkningen i Storbritannien. Det är en sjukdom där ett lidande utför repetitiva åtgärder för att lindra ångest

OCD utan tvekan är en typ av ångestsyndrom och de goda nyheterna är det behandlingsbar.

Ingen av oss fly obehagliga tankar var och en av oss någon gång har haft erfarenhet av detta sätt att tänka. Lyckligtvis för vissa de lyckas bannlysa dessa tankar till skillnad från ett offer för OCD som kämpar för att kontrollera sitt beteende väckt den som ett resultat av dessa otäcka tankar där innehållet kan relatera till aggression och våld.

Rädsla för smitta är ett symptom som gräver djupt i patientens sinne lämnar dem med en känsla av otrygghet, där de känner sig smutsiga och orena därmed stadigvarande obligatorisk handtvätt. Sedan har vi den OROAR som ständigt dubblar tillbaka på dem själva kontrollerar att säkra dörrar / fönster etc.
Frustrationen är stor på korten för en smittad person som spelar antalet spel där räknar anger hur och när saker görs, kan små saker som att ordna om objekten eskalera utom kontroll för en lidande om de flyttas ut ur plats.

Trygghet är allt en smittad person är på jakt efter och genom att uppfylla uppgifter som har blivit en besatthet, det är då de finner belåtenhet även om bara för en liten stund. Tvångsmässiga beteenden utförs religiöst av människor med tvångssyndrom för att motverka depression / ångest väckt den av sina tvångstankar.

Anledningen till varför människor lider av OCD är okänd, men det finns faktorer som kan beaktas när vissa bevis har visat att det ligger i släkten, betyder det inte att dina handlingar är dubblerade likt ditt blod bröder. Störningar såsom trichotillomania och plockning av huden, är ganska vanligt handen mig nedgångar.

Människor som inte har någon förståelse för detta villkor skulle se vanor som utförs av en OCD lidande som ett tecken på galenskap. Hälsa av en smittad person kan försämras på grund av självförvållad stress genom att försöka dölja sina handlingar. Stopp, för alla du känner personen bredvid dig också kan göra samma sak.

Kom ut ur garderoben så att säga och göra sjukdomen synlig. Människor i ditt liv den delen inte kan hjälpa vad de inte kan se

Spetälska gick ut med arken där människor var sektioneras bort från de levandes land. 2% är en ganska stor andel människor som lider av tvångssyndrom. Så du är inte ensam, så varför göra det ensam.