tips om hur man kan bota depression

Trots de enorma tekniska framsteg och uppfinningar för att göra våra liv enklare, existerar depression fortfarande och miljontals människor fortfarande söker en depression. Med alla de källor till underhållning runt omkring oss, lurar depression fortfarande i kärnan av vår existens som människor.

Varför? Kan det vara så att med all den teknik och vetenskapliga genombrott som vi har förlorat själva kärnan av vår existens som människor? Att-vara en djup förbindelse med den Allsmäktige.

Detta kan mycket väl vara fallet. Vi arbetar för hårt, gå på halsbrytande hastigheter i livet för att få saker gjorda och aldrig tar sig tid att koppla av och dra nytta av den högre makt inneboende i oss, är det inte konstigt över 25 miljoner människor i USA är deprimerad och därmed söker en depression för att avsluta deras misär.

Kommer från en kristen bakgrund och ansluter sig till de flesta av dess principer i min ärliga mening, ett svar när du ber om en depression blir en ny förbindelse med Gud, med kanske den mest kraftfulla men ändå enkel metod att även om det är lika gammal som bergen är fortfarande mycket effektivt till denna dag: Bön.

Närma er inte det genom att tro att du har att säga några specifika verser eller ett gäng “Thee s och ‘Du är'”. Det är inte nödvändigt, tala med din Skapare som du skulle din bästa vän och släppa ut allt.

Nästa steg blir att helt enkelt ta sig tid för att slappna av.

Jag ska låna från Yoga folks, och posera här är avkoppling pose.
Det handlar om platt på en säng, och medvetet andas djupt och jämnt i förhållandet 05:05:05 (inandning, retention och utandning). Du kan göra detta medföljer en klocka eller en metronom. Andas jämnt som alltså i flera minuter, nu medvetet göra automatiska förslag till kroppen från tårna för att koppla av med att säga mentalt: “mina tår härmed är avslappnad, är mina fötter härmed avslappnad etc. ..”

Gör detta arbete till kronan på huvudet och se till att alla organ du kan tänka på är avslappnad av denna auto-förslag. Nu den bästa delen, välj en av följande citat beroende på dina andliga övertygelser och upprepa detta för dig själv … (eller heck, plocka dem alla och upprepa det ena efter det andra …)

Ett. Jag är som rent medvetande eller egenföretagare.
2. Jag kan göra alla saker genom Gud som ger mig kraft.
Tre. De som väntar på Gud förnyar deras styrka.

Upprepa detta “mantra” mentalt tills det sipprar in i ditt undermedvetna och det bokstavligen ersätter de negativa tankar du har om dina problem, precis som ljuset alltid övervinner mörkret.

Nu, sväng till höger, andas jämnt igen, sedan uppstå och vända din dag tro att du är utvilad och drar på denna högre makt för en depression.

Vänner, är detta mycket viktigt, att du tror att du är läkt, precis som ett barn tror smärtan kände tidigare har härdats av mamma kyssa bort det. Ja, en sådan barnslig tro som krävs. Barn-liknande men folks, kraftfull! Det har skrivits: “Enligt din tro vara det åt dig” (detta är en grundläggande lag framgångsrikt liv.)

Utöver detta, att samarbeta med den högre effekten i hela dig, har du att möta denna makt halvvägs. Göra ansträngningar för att bättre själv. Låt oss gå tillbaka till grunderna folks, motion, äta rätt och positivt tänkande. I fråga om att en depression kan du behöva komplettera ritning på denna högre makt med söker gott sällskap, källor till skratt och en klok undvikande av dessa omständigheter eller människor som ger dig ner.

En depression är inom räckhåll, den makt som har sina rötter i den Allsmäktige och osedda är rätt det inom dig. Med ovanstående tips, kan du dra av det, löser dina problem och leda en depression fritt liv.

Ge dig själv med en depression som fungerar, återknyta kontakten med de andliga krafter runt dig. Stora underverk finns i ditt sinne. Utnyttja det och vinna.