onsdag

Mike hade jag satt i sin bil utanför köpcentret. Vi hade avslutat hamburgare och nu är han adjö till mig. Säger läkaren nere på sjukhuset har varit emot detta från ut. Om jag ska få ut det bästa av Ambien, har jag att vara i på lagen. Jag är den som har att göra de ändringar i mitt liv. Ingen annan kan göra det åt mig. Tanken på att jag är som en oskyldig observatör är oetiskt. Det är ju bra för mig att skriva om Ambien men med mig försöker gissa vad den ska göra innebär att jag inte har lämnat sitt samtycke till behandlingen. Med Dave ge medgivande för mig var alltid på gränsen eftersom jag aldrig har förklarats inkompetent.

Jag frågar om detta Ambien är så bra som han tror att det är. För en gångs skull, hoppas jag att han kommer att vara ärlig mot mig.

Han säger att jag är en slags experiment. I alla de prövningar som läkemedelsföretagen gör, får de villiga volontärer som alla vet vad drogen de testar är tänkt att göra. Detta innebär att det är svårt att säga vad de verkligen känner. En stor del av tiden, föreställer de saker som händer med dem. De ville ge Ambien till mig och se vad som hände.

Jag undrade vem “de” var men frågade inte. Jag undrade om vad jag hade skrivit om sin Ambien var hjälpsamma.

Han skrattade och sa att det var guld. Inte bara hade jag somnat som jag skulle, men det hade varit några biverkningar. När vissa människor tar Ambien de vaknar fortfarande känner dig dåsig. Det betyder att de inte har sovit igenom. Den Ambien är fortfarande aktiv i sina system när de vaknar. Jag var mycket piggare än vanligt. Han sa något om sömnlatens som jag inte förstår, men det lät inte som om det hade påverkat mig. Och det fanns en förbättring i mitt minne. Ambien kan påverka vissa människors minnen av vad som hände strax efter att de tar det. Min allmänna mentala tillstånd sedan börjar ta Ambien verkade bättre med mitt minne.

Han sade kliniska studier var alla mycket bra men böja reglerna då och då fick riktigt användbara resultat. Han tackade mig och berättade att han skulle hålla på att hjälpa mig. Om jag var villig, skulle jag fortfarande vara Ambien Tjej och rädda mig.

Först trodde jag att jag skulle känna arg på honom, men sådär skulle ta alldeles för mycket ansträngning. Så jag tänkte bara om vad som hände. Jag ville Dave var där för att hjälpa mig som han har hjälpt mig så mycket under det senaste året. Men jag var i Oxen med Mike. För bättre eller sämre, verkade Ambien vara ett sätt som jag kommer att bli bättre. Det spelade ingen roll hur jag hade fått chansen. Att ha en chans var det viktiga. Så även om hur jag började var mindre än ärlig, jag började ändå ner rätt spår. Huruvida Ambien kunde ta mig hela vägen eller bara en del, verkade det jag borde stanna Ambien Girl så länge jag kunde.