“Kost och depression viktiga” hemligheter “att pharma inte vill att du ska veta”

Om vi ??alla förstod direkt koppling mellan vår kost och depression, förmodligen läkemedlen kan vara ur anti-depressiva verksamhet. Inte alltför nyligen jag kom över lite information som avslöjade hur läkemedelsföretagen lägger naturliga ingredienser i sina droger och märker dem som läkemedel. Läkemedelsföretag forskar kinesiska örter för att upptäcka och molekyler pirat från naturen som de kan modifiera, patent och tillverkning som receptbelagda läkemedel.

När du slutar att tänka på detta, inser du en cyklisk rörelse. Den medicinska industrin fick ifrån naturläkemedel från växter och vände sig till konstgjorda droger. Nu kommer de tillbaka till naturen? Jo naturligtvis, eftersom de arbetar! Hippokrates sa en gång, “Låt din mat vara din medicin och låt din medicin vara din mat.” Problemet är läkemedelsföretagen säljer sina “naturliga läkemedel” som konstgjorda droger som är lite falsk, tycker du inte?

Din kost och depression går hand i hand för en anledning. Din kropp är naturligt och livsmedel är naturligt. Inget slår hälsa naturlig mat – inte kemiskt bearbetade livsmedel. Här är en utmaning för dig, lägga till din diet mer naturliga hem odlade livsmedel från din egen trädgård eller lokala bondens marknad och se vad som händer med din depression.

För mer info om din kost och din depression, njuta av vår gratis rapport som förändras tusentals liv i över 50 länder hittills. Njut av några av våra vittnesmål att inspirera dig! (Se länkar nedan).

Det finns hopp! Du är värd det!

Varmaste hälsningar,

Merri Ellen

© Copyright bota-din-depression.com – All Rights Reserved.