hur du kan upptäcka symtom på ångest

Ångest är ett allmänt erkänt problem, med miljontals som lider av den potentiellt försvagande tillstånd varje år. Det finns miljontals fler som blir offer för detta problem. Situationen har kommit till den punkt där den moderna medicinen har kommit att erkänna det som är bland de mest utbredda psykiska förhållandena i världen, rankas ungefär parallellt problem som depression och stress. Detta särskilt problem är något som de flesta människor är medvetna om, men det finns ett problem. Som med alla andra tillstånd som blir ett stort problem, det finns en massa människor som vet om det, men det finns inte en hel del som helt förstår olika symptom på ångest.

Symptomen av ångest kan variera från att vara milda och ofarliga, till allvarlig och försvagande. De flesta människor förknippar helt enkelt ångest med fruktan och nervositet. Även om båda är aspekter av problemet, de är inte de enda uppgifter som kan visa att någon upplever eller lider av tillståndet. Den sorgliga verkligheten är den genomsnittliga Joe inte inse att ångest kan också manifesteras fysiska symptom och att dessa symtom är skrämmande lätt att ignorera, särskilt för casual observatör. Symtomen vid ångest, fysiskt eller på annat sätt, som är uppenbara är oftast den typ som uppenbart först när problemet är ett stort problem och inte under de tidiga stadierna, där ångest är lättast att behandla.

De stora fysiska symptom på ångest kan innehålla något relativt oskyldigt, såsom rodnad eller rodnad i ansiktet. Detta stämmer med de känslomässiga spel att villkoret kan spela på en person, men en ökad hjärtfrekvens och milda hjärtklappning är också möjliga. Vissa personer har rapporterat en hård kvävande känsla under ångestattacker, medan andra rapporterade yrsel, lätt illamående och känsla som om de var på väg att svimma. Dessa tecken är alla bevarade i ångest, men de flesta människor är benägna att bortse från dessa tecken som en naturlig del av att vara rädd eller nervös, vilket gör att de kan ignoreras tills det är för sent.

Känslor av rädsla och nervositet förstärks och förvärras av ångest. För vissa, presenterar problemet själv som en konstant som måste ständigt bekämpas. I de flesta fall, dock, är problemet fast rotad i de specifika situationer som offret befinner sig i. tillfällen som orsakar rädsla eller nervositet, tillsammans med de vanliga tecknen, kan förstoras till en högre nivå av kondition, vilket gör det nästan omöjligt att urskilja symptomen av ångest från de vanliga sätten en person reagerar på rädsla. En ökning av de vanliga nivåerna av en persons självmedvetande är också ganska vanligt att människor som lider av ångest, så att de kan verka överdrivet självmedveten för casual observatör.

Ungefär som depression, är ångest ett av de problem som ofta slutar ignoreras eller förbises. Faktum är att de flesta människor har svårt att skilja mellan naturlig reaktion på rädsla och den nivå som orsakas av ångest. I sanning, de flesta experter har också svårt att skilja mellan de två utan någon form av formell, strukturerad undersökning som kan påvisa de subtila nyanserna mellan de två.