vem skulle ha trott dessa 3 ord kan stoppa svår ångest reda why_

Svår ångest offren beskriver ibland oroliga tankar som en repad eller trasig skiva. Denna I scenario nedan kommer att förklara varför och du kan också lära dig ta tillbaka kontrollen bara genom att tillämpa en enkel litet trick.

Svår ångest – varför är det som en trasig skiva?

Minns hur en skiva lät när den blir repig, det obehagligt skrapande ljud när nålen fastna i ett spår. Du skulle få samma linje att spela om och om igen, tills du fick av din rumpa och flyttade nålen förbi scratch.

vem skulle ha trott dessa 3 ord kan stoppa svår ångest? ta reda på varför!

Oroliga tankar från ett offer för svår ångest är väldigt mycket samma. Du kan gå om din dag, med en mycket glad attityd, sedan BANG något utlöste dessa oroliga tankar.

Rädslan skickar chockvågor genom ditt nervsystem, precis som (repig skiva). Du börjar tänka på dessa tankar, sedan bang, är det svårt att fokusera på något annat, än mer angelägna tankar precis som en (nål fastnat i scratch).

vem skulle ha trott dessa 3 ord kan stoppa svår ångest? ta reda på varför!

Ett offer för svår ångest kan ha enformiga oroliga tankar, kan man få dem månadsvis, är varje vecka, varje dag ibland 4 till 5 gånger per dag som varar upp till 30 minuter.Detta allmänhet på hur upprörd du får från oroliga tankar initialt.

Jag vill dela denna snabba effektiva tekniken med dig, kommer du att bli förvånad över hur det kan hjälpa dig med svår ångest! Detta gör att du kan plocka upp de oroliga tankar och flytta dem ur vägen, precis som nålen och scratch.The 3 orden nedan kan förändra ditt liv, detta är nyckeln till att vara svår ångest gratis!

vem skulle ha trott dessa 3 ord kan stoppa svår ångest? ta reda på varför!

Ett. Observera. 2. Lita. Tre. Flytta ur vägen.

Först bli medveten om de oroliga tankar genom att observera dem, titta på varje liten förnimmelse de ger dig.

Lita på dina tankar och låt inte ditt sinne reagerar känslomässigt på dem. Som ni vet detta är bara tankar de kan inte skada dig, tankar är bara ett slöseri med bra energi.

Ha fullständig tillit till att saker och ting kommer att lösa sig OK, kommer ingenting att hända dig. Om du är en religiös person försöka förvandla dina tankar till Gud och lita på att han kommer att se ut för dig, är han vaken hela natten ändå. Detta gör att du kan få lite sömn.

Går vidare, måste du flytta all din uppmärksamhet elsewhere.Think av positiva saker som kan ta dig bort från oroliga lund. Nu måste du byta angelägna tankar med positiva, din inte undertrycka dem, du bara flytta din uppmärksamhet. Precis som posten scenariot, plocka upp nålen (dina tankar) och flytta dem ut ur lundar de fastnade i.

vem skulle ha trott dessa 3 ord kan stoppa svår ångest? ta reda på varför!