trött på att vara trött prova detta …

Om du känner dig trött, eller om du ofta deprimerad då det kan vara oerhört svårt att bryta dig ur det! Så vad bara ska du göra för att förändra ditt liv?

För att sparka dig själv i handling, bör du följa ett par enkla tips.

depression
Du bör tänka på din trötthet som depression. De flesta människor ofta skilja de två, men ganska ofta de är associerade. Om du är trött så är du mer än sannolikt deprimerad. Det är inte ett kroniskt tillstånd och du behöver inte använda någon medicin, behöver du bara göra en undanmanöver för att förbättra din depression. Här är några tips för att stoppa dig känna sig deprimerad.

Se till att du håller ditt huvud högt som om du slöfock då du kommer att göra dig deprimerad. Ingen slouching!

Ta djupa andetag, när du är deprimerad du andas förmodligen in med ytliga andetag och ut med långa andetag.

Klipp kolhydrater och socker ur din kost, kan dessa ge dig en konstgjord hög, men det är inte riktigt vad du vill. Bara se till att du är förberedd för återkallande, det finns biverkningar att minska ditt kolhydratintag.

Var positiv, fokusera på de bra sakerna. Till exempel, när du ger upp socker och kolhydrater, aldrig tänka på dig själv att ge upp det – du förbättrar din naturliga energi nivåer. Se till att du fokuserar på det goda, är att du får ditt liv tillbaka på rätt spår.

Förvänta dig inte för mycket, om du har höga förväntningar då du har mer att förlora. Plus, kommer du skaffa dig alltför upprörda tänka något negativt som kan hända.

Antidepressiva medel kommer i många olika former, inte bara medicinering. Till exempel, är någon form av aerob träning en antidepressiv, yoga till exempel är en fantastisk antidepressiva.

Alkohol däremot är inte en anti-depressiva, det är precis tvärtom! Så undvika det så mycket som möjligt.

meditation
Du bör försöka lära någon form av meditation. Personligen tror jag Zen är den överlägset bästa formen av meditation. Du kan använda meditation för att lära känna dig själv. Depression startar när du inte gillar dig själv. Du ska lära dig att vara bekväm runt själv. Bara ta lite tid att tänka på vad du gör istället för att skriva ner det.

Jag vill inte bli
Problemet med människor är att vi alla är påträngande. Vi vet exakt vad vi vill ha, vilket i sig är inget problem, men problemet kommer när vi vill så mycket! Om du någonsin har lyssnat till dina barn 90% av vad de talar om är saker som de vill! Tro inte på vad du vill och inte vill, bör du tänka på dina mål och kontinuerligt omvärdera dem. Du bör tänka på ditt liv i små steg, som alla kan vara stolta över.

Till exempel får dig ur sängen varje dag, som i sig är en prestation! Också gratulera dig själv över allt som du gör, kanske du hjälpt en gammal kvinna med hennes väskor, eller kanske du kompletterat någon. Du borde vara stolt över allt du gör, sluta tänka på vad som skulle göra ditt liv perfekt.

Live varje dag för att det är fullt och vara stolt över dig själv!