lära sig hur man handskas med depression utan medicinering

Om du upplever lindriga eller låga symptom nivå depression, kan alla naturliga depression medicinering vara ett bra alternativ behandling för dig. Eftersom många olika saker kan orsaka symptom på depression, om du får en diagnos eller misstänker att du kan ha en depression, kan en fysisk utvärdering behövas. Depression kan orsakas dels av fysiska sjukdomar som virusinfektioner, medicinering biverkningar osv, och orsaken till de faktiska känslor av depression kan vara en blandning av fysiska och psykiska problem. För mild depression, kan självutvärderingen vara nog. Allvarligare, livet stör symtom (depression) måste behandlas med hjälp av en professionell. Oavsett hur mild eller allvarlig du anser din depression att vara, måste du lära dig hur man handskas med depression utan medicinering innan dina symtom förvärras.

Naturläkemedel och örter för hur man handskas med depression utan medicinering. Många har upptäckt att kosttillskott och naturläkemedel kan vara effektiva för att lindra symptom på mild depression, särskilt i kombination med några av de taktiker som redan nämnts.

sam-e
Om du vill hitta något från hälsokost butik för att bekämpa depression, kan du be om SAM-e, även känd som s-adenosyl-metionin.

SAM-e är ett ämne som vår kropp kan göra med hjälp av aminosyran L-metionin, och diverse andra näringsämnen. Man tror att SAM-e kan öka signalsubstanserna serotonin och dopamin i hjärnan, vilket kanske kan förbättra stämningen.

Forskningsrapporter från Europa säger SAM-e har samma graden av effektivitet som de flesta receptbelagda anti-depressiva, cirka 70 procent, men att det fungerar snabbare och har färre biverkningar. Vissa studier har funnit positiva förbättringar deprimerade patienter på så lite som fyra dagar.

SAM-e är bättre absorberas om man tar det på tom mage mellan måltiderna. En föreslagen dos är 400 milligram per dag.

Människor som har bipolär depression bör inte ta SAM-e. Om du redan tar MAO-hämmare antidepressiva medel, inte tar SAM-e. SAM-e är inte lagligt tillgängliga i alla länder.

Amino Acid Therapy för hur man handskas med depression utan medicinering. Inte alla psykiatriker förskriva farmaceutiska antidepressiva. Vissa psykiatriker föredrar att behandla depression med naturliga kosttillskott såsom vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och aminosyror.

De aminosyror som har befunnits vara mest effektiv vid behandling av depression är L-tyrosin, L-tryptofan och L-fenylalanin.

Under många årtionden har aminosyran L-tryptofan används allmänt för att framgångsrikt behandla depression. Emellertid i 1989 ett förorenat parti av detta ämne resulterade i flera dödsfall, så L-trypophan avlägsnades från marknaden. Även om tillverkningsprocessen för L-tryptofan har ändrats för att förhindra detta problem, kvarstår förbudet mot försäljning av L-tryptofan i många länder.

Idag ringde en produkt relaterad till L-tryptofan, 5-HTP finns i många hälsokostbutiker. Den 5-HTP tros ha ingen av de problem som orsakas L-tryptofan tas bort ur hyllorna, och det verkar vara effektiva i lyft depression.

Om du väljer att använda 5-HTP mot depression, diskutera det med din läkare. Människor som tar MAO-hämmare för depression bör inte ta aminosyratillskott. Mycket unga och mycket gamla människor bör undvika aminosyra tillskott.

Några andra kosttillskott som ofta rekommenderas för depression är Omega-3 och D-fenylalanin. Omega-3 har tillskott befunnits vara fördelaktigt för vissa typer av depression. Omega-3 oljor som lin, gurkört och fiskolja är hälsosamma fetter som forskningen har visat är nödvändiga för påfyllning hjärnceller och nervceller. Dessa är de hälsosamma fetter som ofta saknas i den typiska låg fetthalt, hög carb diet.

Dessa är några idéer för egenvård av låg nivå depression. Alla är olika och det enda sättet att veta vad som fungerar för dig är att prova dem. De är säkra och oftast utan signifikanta biverkningar.