Tillbaka smärtlindring med drx9000 – ingen inversion table hang ups här

Har du drabbats någonsin – även för bara några ögonblick – en gnagande och ofta plågsam smärta som löper längs sidan av benet?

Då kan du känna av effekterna av ischias, typiskt en kompression av ischiasnerven fibrerna som löper från ländryggen, genom ischiasnerven foramen, och vertikalt in i baksidan av låret och ner benen mot dina fötter.

Ischias smärta varierar. Ibland smärtan är tråkig och andra gånger smärtan kan vara mer skarp. Människor som har ischias säga smärtan kan stickningar, brännande, och även stel. Vissa tom rapportera smärta chocker som härrör från nedre delen av ryggen går mot fötterna. Rörelse kan ofta vara ett problem och sitter eller rör sig från sittande till stående ställning kan vara obekväma.

Vissa människor har funnit terapi inversion bord att erbjuda några lägre lindring ryggsmärtor.

Inversion tabeller är speciellt konstruerade enheter som tillåter patienten att hänga upp och ner eller i vinkel i ett försök att lindra ryggsmärtor. Ibland är gravitation stövlar används i samband med inversion bord. På ett sätt är inversion terapi liknar spinal dragkraft eller spinal dekompression terapi.

Medan vissa läkare inte vilja rekommendera inversion tabeller för behandling av ryggsmärtor, det finns människor som svär vid deras effektivitet. Konceptet bakom inversion terapi är enkel: Omvänd belastningen på din ryggrad genom att vända din kropp så att gravitationen drar i motsatt riktning.

Tanken bakom inversion tabeller är att din vikt är vänt upp och ner (eller åtminstone vinklad) samt genom att ha din vikt upphängd från din underkroppen du sätter lika och motsatt gravitation trycket på lederna och ryggraden. Därför, i praktiken, är du gör motsatsen till vad som händer naturligt – konstant tynger på kroppen av gravitationskraften när du står upprätt. Detta är tänkt att vända eller minska trycket på skivorna mellan kotorna och bidra till att minska nöta, eller degeneration, av dessa skivor.

En alternativ typ av spinal behandling använder en enhet ringa DRX9000. Denna anordning är något av en datoriserad dragkraft tabell som använder en pull-and-release rörelse för att separera ryggraden. Denna oscillerande rörelse är viktigt eftersom det i huvudsak motverkar kroppens naturliga benägenhet att strama upp när den dras. Enligt utvecklarna av maskinen, gör detta att patienten utsätts för en mycket effektivare spinal dekompression behandling.

Rådgör alltid med din läkare eller vårdpersonal för att förstå fullt ut din vård alternativ och risker.