vad jag önskar att jag skulle ha känt om depression behandlingar vicki berättelse

Alla går igenom skjutningarna med blues, men lider av långvarig sorg som varar veckor, månader och tom år är annorlunda. Vicki var inte annorlunda från någon annan, hade hon en familj, ett jobb och en krets av vänner som hon såg regelbundet. Dock drabbades Vicki från en oförklarad långvarig sorg som varade år, kallas en sjukdom depression. Och efter år av anti-depressiva, terapi, rådgivning och även naturlig behandling, hon var äntligen botad! Och Vicki lärt mig en del på vägen …

Traditionella Depression Behandlingar: Vad jag önskar att jag skulle ha känt
1) Den helt verkningslösa:. Många depression experter fokuserar på “positivt tänkande,” energi arbete eller modenycker som, samtidigt underhållande på sitt sätt, sap bort hopp från sina offer och lämnar olyckliga drabbade i deras kölvatten inte närmare till sann lycka alls.

2) Den oöverkomligt dyra:. Medan psykoterapi och rådgivning har visat om och om igen för att få en positiv effekt på den pågående kampen mot depression, sätter den rena kostnaden för denna en-mot-en depression behandlingar det utom räckhåll för många av de drabbade och kan orsaka en enorm stress och även sorg (fler faktorer för att förhöja depression) för människor. Sessioner med en professionell terapeut kan kosta $ 80, $ 100, $ 200 eller mer per timme, timme efter timme, vecka efter vecka för år med endast de minsta, knappt märkbara förändringar i attityd, personlighet och lycka. Terapi kan enkelt lägga till upp till tusentals eller till och med tiotusentals dollar per år.

3) De farliga bieffekt-Laden “Magiska piller”:. Lyssna, vi skulle alla vilja kunna svälja ett piller som skulle förstöra våra dåliga humör och rucola oss till ett tillstånd av positiv, kraftfull lycka. Men sanningen är att de flesta “magiska piller” är att många är helt enkelt mörkläggningar eller plåster vad det verkliga problemet är. Och de fruktansvärda biverkningar av dessa piller kan vara helt förödande för din kropp, själ och personlighet!

Så där gjorde Vicki vända? Som jag skrev tidigare, så småningom Vicki blev botade från sin depression och hon gjorde det naturligt. Efter år av förlorade hoppet, upptäckte Vicki äntligen en allvarlig, legitim, naturlig och prisvärd depression som verkligen fungerar och som är baserad på sund forskning och verkliga världen erfarenhet.