gör svår ångest orsakar social fobi oordning, eller tvärtom

Social fobi störning är ganska vanligt, i själva verket jag slår bara om varje i något skede i det liv har varit angelägna i en föreställning situation. Det är normalt, men om du är någon som helt enkelt inte, och kommer inte att delta i något samkväm detta när denna sjukdom har tagit över kontrollen. Ta reda på vilken ordning symptom måste behandlas först är en fråga om att läsa hela artikeln. Detta kommer att överraska dig.

gör svår ångest orsakar social fobi oordning, eller tvärtom?

Exempel på sociala föreställningar som ständigt utlöser ångest för ett offer med social fobi oordning!

* Att tala inför publik.
* Sportaktiviteter.
* Scenframträdande ..
* Äta eller dricka offentligt.
* Shopping i ett köpcentrum.
* Att resa på en buss eller tåg.

Dessa aktiviteter är saker som de flesta tar för givet och inte ens tänka på dem som en uppgift. Till någon med social fobi som de hellre varje krossat glas och sedan delta i någon av dessa verksamheter.

gör svår ångest orsakar social fobi oordning, eller tvärtom?

Exempel på social interaktion, som ständigt utlöser ångest för ett offer med social fobi oordning!

* Dinner party är.
* Interagera i konversationen.
* Träffa nya människor.
* Intima situationer
* Umgås med människor av auktoritet.

OK den stora frågan är, har du social fobi eftersom du är rädd för att umgås, i rädsla för att ha en panikattack eftersom du har svår ångest?

eller

Har du svår ångest som orsakar panikattacker, och som hindrar dig från att gå ut offentligt som sedan orsakar social fobi oordning?

Lite förvirrande, så låt mig öppna ögonen och ge dig lite fakta. Det verkliga problemet här är att du faktiskt lider av en svår ångest som orsakar social fobi störningar för att eliminera båda sjukdomarna innebär att du måste eliminera rädslan av att ha en panikattack. Interagera i samhället kommer bara hända när du lär dig att styra, och bota svår ångest. Så du vet nu vad du måste fokusera på att åtgärda båda frågorna, svår ångest behandling.

Så vad skulle det betyda för dig att få tillbaka ute i det offentliga rädsla och ångest GRATIS.