depression de tio vanligaste symtomen avslöjade

Varje år cirka 9. 5 procent av befolkningen påverkas med depression. Depression är verkligen en allvarlig sjukdom som påverkar det dagliga livet samt förstör hushåll. Det är verkligen en sjukdom som styr din hjärna och det är funktioner som orsakar brist på aptit, sömnlöshet, skift humör, och den djupa känslan av att förlora hoppet.

De tecken och symtom på depression är varierat och även svårighetsgrad förändras med tiden. Och, enligt för att experter depression är definitivt en ärftlig sjukdom, eller väckt den genom livet hotfulla sjukdomar, eller även stress. Ytterligare orsaker tenderar att vara vissa sjukdomar, mediciner, mediciner, alkohol eller ens psykiska krämpor. Kvinnor är märkt att stöta på depression mycket mer än män som är relaterade till hormonella förändringar, menstruella förändringar period, är gravid, missfall, före klimakteriet samt efter klimakteriet.

Typiska symtom brukar vara:

Ett. En bra orubblig olycka, ångest, eller till och med tomhet.

2. Överväldigande hopplöshet samband med pessimistiska känslor.

Tre. Svår skuldkänslor, känslor av hjälplöshet, utan känsla förknippad med själv verkligen värt.

4. Brist på energi, en uppbromsning av metabolisk process, och nivåerna motion. Påverkas av konstant utmattning.

Fem. En känsla av hjälplöshet tillsammans med en växande oförmåga att koncentrera och obeslutsamhet.

6. Brist på god vila och förbättring av svår sömnlöshet.

7. Oförklarlig viktminskning eller pounds vinst. Utlöses av bristande aptit eller ens hetsätningsattacker.

8. Ruvande liksom suicidal lutningar.

9. Blir lätt irriterad, kort humör, så fint sömnsvårigheter.

10. Kroppsliga lidanden såsom huvudvärk, matsmältningsproblem system, liksom kronisk obehag för absolut ingen särskild anledning.

Om du har något av ovanstående inte rådfråga din läkare. Han ger dig en omfattande undersökning för att undanröja fysiska orsaker till depression utöver eventuella grundläggande medicinska problem.

Ta saken i handen och försöker radera negativitet ur ditt sinne. Klipp från du förekomsten termer såsom utmattning, värdelöshet, liksom hopplöshet. Ändra din livstid med miljö själv flera mål. Försök att slappna av, meditera, och frossa i musik. Starta helt nya verksamheter som absorberar din tid och ansträngning utöver intressen. Ge dig ut och uppfylla människor och delta i grupptalan. Undvik att organisera skadliga människor. Gör ett beslut om att ha en film, racketsporter, kära utflykt, ha en picknick, eller resan. Var bra, försäkrade själv, och lita på dig själv. Tron är faktiskt själv en utmärkt healer.
Välj att förändra din egen värld till det bättre. Ändå håller sig till läkarens anvisningar. Behandlingar varierar från: anti-depressiva läkemedel, psykoterapi, förutom livsstilmodifieringar.

Om din egen depression eskalerar eller du är självmordsbenägen söka hjälp av din husläkare eller läkare. Gör ring division området hälsa, en stadsdel mental hälsocenter, eller ens sjukhus. Det finns alltid någon att förlänga hjälpande händer och tala till er i en kris.
För omedelbar information om hur du kan lättnad fördjupningar vara säker på att gå in på länken i resurs rutan.