tms terapi long island

NeuroStar TMS Therapy är en relativt ny teknik som utvecklats för behandling av personer som lider av depression. Depression är ett tillstånd som har funnits i århundraden, och fler människor lider av det än den realiserade. Detta tillstånd är resultatet av en rad olika skäl, kan en del av vilket kan vara inte lika väl, beroende på naturen av fallet.

En sak är klar: depression är inte bara något som människor kan “komma undan”. I själva verket, trots de många faktorer som orsakar depression, en allmän tro att depression är kopplad till fysiska förändringar i hjärnan. Halter av kemikalier i hjärnan och deras obalans leder till anfall av depression.

Vem som helst kan bli deprimerad. Ålder, ras och kön kan påverka riskfaktorer, men i allmänhet, finns det inget sätt att säga att man är säker från denna sjukdom. Statistiken visar att kvinnor är dubbelt så stor risk att bli deprimerade än män. Äldre människor är också mer mottagliga för att bli deprimerad.

Under årens lopp har olika förfaranden utvecklats för att behandla depression. Kanske den mest populära och grundläggande behandling droger. Antidepressiva förskrivs av kvalificerad medicinsk personal, och de arbetar för att förändra de kemiska nivåer i hjärnan. Det är viktigt att komma ihåg om dessa behandlingar är att de tar lite tid att arbeta – konsekvenserna får inte uppenbart förrän veckor efter behandlingsstart. Dessutom har de några biverkningar.

Genombrott i behandlingen av depression NeuroStar transkraniell magnetisk stimulering. Denna behandling använder inte någon oralt läkemedel och omfattas inte involvera invasiv kirurgi. I själva verket, utropat denna depression behandlingar lika enkelt som med sina tänder rengjorda tandläkaren!

Hur det fungerar Transcranical magnetisk stimulering, eller TMS, fungerar genom att skicka pulser av magnetisk energi i hjärnan. Dessa pulser är mycket korta, och de sänds upprepade gånger. Syftet är att stimulera nervceller i hjärnan område som styr stämningen av patienten. Slutresultatet är enkel: brand nervceller (eller sända signaler), vilket ledde till kemiska förändringar i nivåer.

TMS terapi har funnits sedan 1985, men det var tills nyligen inte gav kvalitetsstämpel för teknik som ska användas för att behandla depression. Idag är TMS Therapy en allmänt accepterad metod för behandling av depression. Det finns vissa krav för den som vill genomgå denna behandling, men en viktig faktor är att de enda personer som fått antidepressiva och gagnlöst kan tillkomma TMS terapi.

Centers erbjuder en TMS behandling kan hittas över hela landet. I Long Island, det finns platser som är specialiserade på behandling TMS. Dubbat NeuroStar TMS Long Island, har centret års erfarenhet bakom sig, och erbjuder denna icke-invasiv behandling utan risk för biverkningar förknippade med antidepressiva läkemedel. Om du letar efter alternativa metoder för behandling av depression, Long Island, då TMS Center of Long Island är det första valet.