hur man kan bota panikattacker naturligt och bli av med ångest

För att bli av med ångest måste du bota din panikattacker först. Här kommer du att upptäcka varför, och om en naturlig teknik för att eliminera dina panikattacker.

När du är på en tid i ditt liv när din stress och nivåer ångest är högre än de är normalt, kan du drabbas av fruktansvärda panikattacker.

En panikattack är namnet på en uppsättning av symptom som du upplever, som kommer ut ur det blå, och, få dig att tro att du kan ha en allvarlig attack av något slag, som lämnar du tänker att du skulle kunna dö ännu .

Typiska symtom är, stram bröstet, stram hals, oregelbundna eller racing hjärtslag, varma och kalla blixtar, andningssvårigheter, ytlig snabb andning, stickningar, illamående, yrsel, yrsel, en känsla av att vara avskild från verkligheten, och naturligtvis, en känsla av något förestående undergång. Så vad händer här?

Många människor lider panikattacker när de befinner sig i stressade situationer som att sitta en examen, körning i rusningstrafik, shopping i trånga varuhus, gå till en anställningsintervju, tala offentligt, etc. Nu, vanligtvis, skulle du hantera dessa utan lider en attack, så vad är annorlunda nu?

Skillnaden är att du har höga nivåer av ångest som, när stressen av dessa typiska situationer läggs ovanpå, skjuter din totala ångest nivåer i en sådan utsträckning att kroppens naturliga försvarsmekanism “uppfattar” denna plötsliga ökning av ångest som en signal att du är i livsfara. Det utlöser sedan dess “kamp eller flykt” svar.

Detta är en urtida försvarsmekanism för att nästan omedelbart prime kroppen både fysiskt och mentalt för att bättre kunna stå upp och kämpa, eller vända och fly från fara, varför “kamp eller flykt.”

Under dessa omständigheter verklig fara, fysiska och psykiska förändringar sker mycket snabbt i kroppen, men personen i fara redan kämpar eller springa iväg, så är inte riktigt medvetna om dem.

Men, när svaret utlöses i dig under dina omständigheter, är du inte medveten om någon fysisk fara, så är inte ens tänka i de banorna. De förändringar som sker därför “kände” av dig, dvs du upplever symptom på en panikattack.

Så, har du två saker på gång här, din underliggande ångest, och dina resulterande panikattacker. Nu, om du skulle bli av med din ångest, skulle du bota automatiskt dina panikattacker rätt?

I teorin är det rätt. Men, är även om du koncentrera dig på din allmänna ångest, din “rädsla” för att ha ytterligare en attack hända när som helst, hela tiden bygga på din ångest, vilket gör det svårt att övervinna.

Du ser, symptomen av dina panikattacker är bara så fruktansvärt att varje gång du lider något din rädsla för det nästa bara ökar och kommer inte att lämna dig. Din rädsla kan vara medveten eller omedveten, men du är skyldig att ha det. Och rädslan är stor oro som bidrar till din redan hög generell ångest.

Detta skulle kunna ses som en cykel av ångest som måste brytas för att förhindra fler panikattacker och eliminera din ångest. Det finns en uppfattning att, i syfte att göra detta, måste du bota panikattacker först, som sedan gör det möjligt att mer effektivt bli av med din ångest.

Länkarna nedan tar dig till en resurs som förklarar, mycket bättre än jag kan här, en fantastisk teknik för att hjälpa dig att göra detta …