hem rättsmedel för depression

Vissa huskurer har befunnits fördelaktig vid behandling av depression. Den viktigaste av dessa är användningen av äpplet. De olika kemiska ämnen som finns i denna frukt, såsom vitamin Bl, fosfor och kalium hjälper syntesen av glutaminsyra, som kontrollerar slitage av nervceller. Minst en frukt bör ätas dagligen med mjölk och honung. Detta kommer att fungera som ett mycket effektivt nerv tonic och ladda nerverna med ny energi och liv. Den cashewnöts är en annan värdefull botemedel mot allmän depression och nervös svaghet. Den är rik på vitaminer i B-gruppen, särskilt tiamin och därför användbara för att stimulera aptiten och nervsystemet. Det är också rik på riboflavin som håller kroppen aktiv, glad och energisk.

Användningen av roten av sparris har befunnits fördelaktig vid behandling av depression. Det är mycket näringsrika och används som en örtmedicin för psykiska störningar. Jag är t en bra tonic för hjärnan och nerver. Kardemumma har visat sig användbara i depression. Pulveriserade frön bör kokas i vatten och te framställs på vanligt sätt. Det ger en mycket tilltalande doft till te, som kan användas som läkemedel vid behandling av detta tillstånd.

Örten citronmeliss har använts framgångsrikt vid behandling av depression. Det hjälper hjärnan trötthet, lyfter hjärtat av depression och höjer andarna. En kall infusion av balsam fattas fritt sägs vara utmärkt för dess lugnande inverkan på nerverna. Omkring 30 gram av ört bör placeras i en halv liter kallt vatten och fick stå under 12 timmar. Infusionen ska sedan silas och intas i små doser under dagen. Rosor har också visat sig vara användbara vid depression. En infusion av rosenblad bör användas ibland, istället för den vanliga te och kaffe för att behandla detta tillstånd.