ge magen en paus när man står inför livets utmaningar.

I våra liv, dagarna är inte alltid samma. Vissa dagar känner vi bra, andra gånger har vi bekymmer. Ibland är vi avslappnade, andra gånger vi är spända med bekymmer på vårt sinne.

Under dessa förhållanden, vänner, kommer även de bästa livsmedel inte smältas-åtminstone ordentligt det är. Dessutom, med tanke på de många avskyvärda mat kombinationer flesta av våra måltider bereds under och den allmänna användningen av skräp och onaturliga ämnen för konsumtion, äta när det handlar om ett problem kommer helt enkelt att leda till jäsning och förgiftning av kroppen eftersom dessa poster kommer aldrig rötas.

Starka känslor som kännetecknar depression såsom oro, rädsla, sorg och ilska stoppa rytmiska förhållandena i magen väggar och torka ut magen också. I själva verket kommer för mycket glädje och lycka göra detsamma.

Om du observerar arga och rädda djur och till och med spädbarn, har de en tendens att avstå från att äta, förrän efter en passage av avsevärd tid, har dessa känslomässiga tillstånd gått ut.

Dessutom är det sant att under stressiga förhållanden många civiliserade människor avstå från att äta och hitta i sanning att de saknar längtan efter mat, men det är också alltför ofta att de flesta av oss kommer att äta stora måltider under dessa omständigheter, vilket kommer att vara mestadels sjukdom utgör livsmedel till att börja med, att som en följd, försvårar eller helt stoppar en redan efterbliven pågående matsmältning.

Från alla indikationer ovan, behöver en deprimerad person helt enkelt en snabb (avhållsamhet från att äta) inte en fest. Kroppen och sinnet behöver alla deras fysiska, mentala och andliga energi för att möta utmanande förhållanden och eftersom mycket energi som verkligen krävs för att smälta, bearbeta och tillgodogöra sig mat, man faktiskt skulle kunna lägga bränsle till en brand från att äta (speciellt för mycket) när under stress.

Kanske är det därför i Bibeln och som dokumenterats i andra religiösa samfund, när de flesta människor förr i tiden som David, Ester och Paul, stod inför prövande tider, retirerade de helt enkelt till en plats för ensamhet och avstod från att äta.

Välkänd tandhygienist, Albert Mosseri, förklarar det bäst när han säger: “livets svårigheter inte är så överväldigande när magen är tom. Lugn kommer tillbaka och bleknar missmod bort. Entusiasm är pånyttfödd och hoppet kommer tillbaka. Allt elände kommer sedan verkar mindre viktigt då de först verkade. ”

Det kanske inte är vad som skulle lösa problemet till hands, men det kommer att hjälpa dig att fokusera på att fixa vad problemet är, så vänner som ett verktyg för att hantera livets utmaningar avstå från att äta tills problemet är löst. När du lyckas med det, då kan det vara dags att ha en fest.