effektiva naturliga botemedel för depression

I motsats till vad andra kan säga att människor som är så deprimerad bör ta mediciner för att motverka skick, det finns faktiskt naturläkemedel för depression. Att vara deprimerad utgör till en känsla av ensamhet, sorg eller melankoli. Oavsett om det är över förlusten av en älskad, en relation break-up eller någon typ av fel som fortsätter att hemsöka dig, måste du komma ihåg att dessa känslor är en normal del av livet. Det är när förtvivlan och tomhet har tagit tag i dig som du behöver för att överväga att hitta ett botemedel för din depression.

Denna mentala tillstånd är en allvarlig sjukdom som bör tas på allvar. Det är inte bara ren sorg. Det är en intensiv och enträget känsla av värdelöshet, hopplöshet och hjälplöshet. Det slukar ens dagliga liv, vilket gör att personen inte kan arbeta, äta, studera, sova och ha kul.

Det är en psykisk sjukdom som presenterar förlust av glädje eller intresse, låg energi, skuldkänslor eller låg självkänsla, dålig koncentration och störd sömn eller aptit. Dessa kan bli värre eller återkommande och leder till dramatiska försämringar i någons förmåga att ta hand om hans ansvar inte om läkemedel eller naturläkemedel för depression har vidtagits. I värsta fall kan depression leda till självmord – en tragedi som är associerad med förlust av omkring 850.000 liv varje år.

Den inte-så-deprimerande delen är dock att det finns en hel del naturliga botemedel för denna sjukdom till hands. Först är en ört som kallas johannesört (Hypericum perforatum). Den har använts av folkmedicinen för att lindra sorg, ängslan, oro och dålig sömn.

Intag av Omega-3 fettsyror är också ett annat alternativ. Detta är den typ av goda fett behövs för att göra hjärnan fungerar normalt. De behövs av hjärnceller och humörförbättrande signalsubstanser att fungera korrekt. Det hjälper den mentala tillstånd i hjärnan kontroll depression. Eftersom våra kroppar inte kan göra omega-3 på egen hand, kan vi bara få dem från maten vi äter. Omega-3 har visat sig vara mer effektiva och bättre än antidepressiva medel. De kan hittas i sardiner, laxar, linfrön och ansjovis. Valnötter är också utmärkta källor till omega-3 essentiella fettsyror.

Folsyra, även kallat folat, är ett B-vitamin som ofta inte är närvarande eller är mindre närvarande i människor som är deprimerade. Detta finns i grönsaker, frukt, berikade spannmål och bönor. Magnesium kan också förebygga och bota depression. Bra källor till detta är baljväxter, fullkorn, nötter och gröna grönsaker. Magnesium behövs för serotonin (signalsubstans som reglerar humör) produktion.

Titta på din diet. Minska intaget av sötsaker, koffein och alkohol. Alkohol och koffein både dämpa stämningen. Alkohol slappnar kroppen för en stund och ökar koffein energi, men dessa effekter varar inte länge. De är kortlivade.

Stress bör också undvikas. Detta är eftersom stress kan uppenbarligen bryter magnesium i kroppen och resultatet av brist på serotonin. En av de bästa naturliga botemedel för depression är kärleksfull själv, ha självtillit och lära självkänsla. Håll en positiv attityd. När allt kämpar vi varje dag i livet för att vara lycklig. Det är ett sinnestillstånd som var och en förtjänar. Under de tider du börjar känna deprimerad, börja tänka glada tankar och gå därifrån.