övervinna ångest och panikattacker – 3 enkla sätt att slå ångestattacker

Panikattacker kallas ofta ångestattacker, men generell ångest blir känt som ett “tillstånd” bör det pågå under en längre tid, t.ex. många månader. Så generell ångest är en sak och ångest eller panikattacker är en annan.

Panikattacker vanligtvis händer när din ångest nivåer är högre än normalt, så att läggs stress såsom en examen, shopping i ett trångt snabbköp, kör i rusningstrafik, etc, kan köra din ångest över i en attack. Och attacken kan inträffa någon gång efter du har inför den extra påfrestning.

Vad som händer här är att kroppens uråldriga försvarsmekanism har misstolkat din stress och oro som att du är i fara, och så utlöser det hormonella svar som hjälper dig att bättre slåss eller springa till säkerheten, kallade sin “kamp eller flykt” svar. De symtom du upplever under en ångestattack är bara resultatet av detta svar, inget mer, inget mindre.

Så du är i någon fara alls. Det är ett faktum att panikattacker inte kan orsaka någon skada, och du verkligen inte är på väg att dö. Kom ihåg detta och hålla fast vid det eftersom det kommer att hjälpa dig att hantera panikattacker när de inträffar.

Men hur är ångest? Nåväl, detta är ett tillstånd där någon på en daglig basis, och under en längre tid, bekymmer och betonar om saker och frågor långt bortom deras verkliga betydelse. Människor utan ångest kan hantera dessa vardagliga frågor och spänningar och bara gå vidare, det är bara en del av vardagen. Men någon med ångest inte kan, så de lever i ett tillstånd av ständig rädsla, alltid frukta det värsta.

Drog-baserade läkemedel – t ex lugnande, antidepressiva, etc. – är den vanliga behandlingen delas ut av läkare. Men dessa behandla bara symptomen genom att styra din “mood” och hjälpa till att “lugna” dig. Och de har en rad riktigt dåliga biverkningar som inkluderar beroendeproblem. Så folk med ångest alltmer använda naturläkemedel för att behandla sin sjukdom.

Här finns 3 helt naturligt sätt för dig att övervinna din ångest och panikattacker …

1 – Det finns massor av naturläkemedel och homeopatiska huskurer som du kan använda, t.ex. kamomill, kava kava, johannesört, valeriana, Lycopodium, Gelsemium, arnika, etc. Lär känna dem och deras fördelar genom att prata med homeopati och naturläkemedel proffs nära dig.

2 – Använd aromaterapi. Detta använder eteriska oljor som masseras in i din kropp eller inhaleras. De är inte att förtäras som de rättsmedel i spetsen 1 ovan. Tillämpningen av aromaterapi hjälper till att förbättra din emotionella och psykiska hälsa, samt din fysiska hälsa. Återigen, det är nog bättre att söka upp en professionell.

3 – Många tycker att akupunktur kan vara effektivt för att övervinna ångest och panikattacker. Denna traditionell kinesisk medicin använder nålar som är lika tunna som hårstrån och är införda i specifika fläckar kallade accupuncture poäng. ” Jag är säker på att du har en specialist nära dig.

Dessa tre naturliga tips kan hjälpa dig att övervinna ångest, eller åtminstone hjälpa dig att hantera det bättre. Men det finns en underliggande fråga som är mycket svår att eliminera, och som gör det mycket svårt att faktiskt bota din ångest och förhindra panikattacker …

Din mycket verklig rädsla för att ha nästa panikattack hjälper till att hålla din ångest nivåer högt. Du kan vara medveten om din rädsla, eller det kan vara i ditt undermedvetna, trots att den finns där och håller din bota tillbaka. Och resultatet är att denna rädsla faktiskt kan utlösa en attack, vilket väcker din ångest ännu mer, så leder en annan attack, och så vidare.

Det är en ond ångest cykel som du behöver för att bryta sig ur för att förhindra ytterligare panikattacker, så att du sedan kan koncentrera dig på att bota din ångest och få ditt liv tillbaka tillsammans igen.