fakta och frågor om depression behandlingar

“Varför är han / hon deprimerad?” Hur många gånger har du hört folk ställa frågan om en nära anhörig, en kollega eller en vän? Alla vill veta orsaken, men väldigt ofta, särskilt när det gäller depression, det finns ingen snygg etikett eller låda för att förklara det. En annan vanlig fråga är “vad är det mest effektiva depression behandlingar?”

Omständigheter såsom förlust av en älskad vän eller partner, bekymmer jobb, problem pengar och även fysisk utmattning, kan säkert orsaka depression. Men det finns också mystiska skäl till varför en kemisk obalans kan orsaka oss att ha blues eller sämre falla in i en djup depression. I grund och botten våra signalsubstanser är ur synk och det är vad som orsakar humörsvängningar, nedstämdhet och känslor av hopplöshet. Men väldigt ofta, det finns ingen klar anledning till detta.

Vilka är de bästa depression behandlingar?
Absolut inte de anti depressiva som blir en dålig press på grund av de hälsorisker och biverkningar associerade med dem. Vi vet nu från en ny studie av Women Health Initiative (WHI) att äldre kvinnor som har varit på dessa läkemedel (SSRI) har en något högre risk att få stroke.

En annan fråga som ofta ställs är rollen av depression hos försvaga en persons immunförsvar. Hur går detta till? Vi vet att stress kan få oss att bli mer mottagliga för alla typer av ailments.Depression agerar på ett liknande sätt och en deprimerad person är mer sannolikt att få förkylningar, hosta och influensa, till exempel. Oavsett om depression faktiskt spelar en roll för upphandlande en mer allvarlig sjukdom som cancer, har ännu inte fastställts.

Varje artikel du läst på depression behandlingar kommer att tala om alternativa behandlingar såsom motion, kost, sömn, meditation, yoga och akupunktur, så jag kommer inte att nämna dessa igen.

Varför är naturläkemedel används i depression behandlingar så populära nu?
Det första skälet är att växtbaserade behandlingar för depression har gjort riktigt bra i vissa kliniska prövningar även läkemedelsföretagen aldrig kommer att göra det offentligt! Låt oss ta Fluoxetin som är en populär antidepressiva. I studier har vissa patienten ges detta läkemedel medan andra lades på växtbaserade behandlingar såsom johannesört. De sistnämnda patienter visade en 50% minskning av depression symtom som var mycket bättre än de på Fluoxetin.

Andra örter som har haft lovande resultat i depression behandlingar är Gingko biloba, passionsblomma och Ginseng. Varför inte ta reda på mer om hur naturläkemedel blir de bästa depression behandling genom att besöka min hemsida nedan.