behandling av hälsoångest, 5 tips du kan använda direkt now_

Först av allt, för att ta itu med hälso-ångest, kommer du vill lära dig så mycket om din egen hälsa som du kan. Detta innebär att man tar sig tid att lära sig om var och en av dina tester, vad dina resultat var, och vad det betyder för dig. Du vill fokusera på det sätt som du känner dig, och på det sätt som din läkare säger att du är, hälso-wise.

Nästa sätt att hantera din ångest är att sluta älta allt annat. Ibland tillbringar så mycket tid på att oroa villkor som du kan utvecklas, och tänker på villkor att du en dag kan få som du orsakar dig att ha mycket mer vård ångest än vad du borde ha. Ett av de bästa sätten att se till att du inte har ångest är att sluta oroa alla de små symptom som kanske eller kanske inte lägga upp till någonting.

Det tredje sättet att hantera ångest är att se till att du har talat med din läkare om en bra kost för dig att vara på. Detta betyder inte att en diet för att gå ner i vikt, betyder det en kost som innehåller alla de delar som behövs för en god hälsa. Många gånger folk får ångest när de är ohälsosamt, och de kan spåra sin ohälsa tillbaka till att äta en dålig kost. Därför, om du har möjlighet att äta en bra kost, hittar du att du har mindre hälsa ångest.

Fjärde, i syfte att få rids av din hälsa ångest, vill du vara säker på att du tränar på rätt sätt. Detta är en av de viktigaste faktorerna för att vara frisk i allmänhet. Det är mycket viktigt för dig att få så mycket träning som du möjligen kan, eftersom detta kommer att hjälpa dig att främja god hälsa överlag. Tala med din läkare om saker som du kan göra för att få bra träning. Slutligen, för att hjälpa dig hantera din ångest, måste du koppla. Att handskas med din hälsa hela tiden, och älta dina sjukdomar är ett sätt att du kan bara lägga till någon hälsoångest du kanske redan har.