Zoloft eller prozac

Om en person går till en läkare för en depression behandling, oddsen är att han kommer att ordineras antingen Zoloft eller Prozac. Men det är nu i öppen att Zoloft kan orsaka allvarliga biverkningar, kan orsaka självmordstankar hos vuxna och barn och kan orsaka mycket svåra abstinensbesvär när en person slutar ta piller. Trots denna information, FDA varningar och grupptalan, läkare fortsätter att förskriva Zoloft och Prozac. Vet de inte av någon annan Zoloft alternativ?

Chansen är stor att de inte gör det. De flesta läkare är utbildade för att hantera alla fysiska problem med användningen av droger, och ibland kirurgi. De har ingen kunskap om naturläkemedel för depression och är oförmögna att förskriva dem att effektivt bota ångest. I själva verket finns det ett antal naturliga örter för depression som kan användas för att få stor positiv i en behandling för depression. Dessa naturliga depression kurer har varit kända i flera kulturer runt om i världen, men har först nyligen kommit till uppmärksamheten av västvärlden. Här är några av fördelarna med att använda naturliga antidepressiva jämfört med att syntetiska kemiska föreningar:

• Naturliga antidepressiva är tillverkade av helt örter och ekologiska ingredienser. De orsakar inte några skadliga biverkningar i kroppen.

• Naturliga ångestdämpande läkemedel bota problemet med depression inifrån. De hjälper kroppen att öka sin produktion av serotonin, brist på som orsakar humörsvängningar, ångestattacker, och sedan depression på lång sikt.

• När kroppen kan producera sin egen serotonin, kan den person som använder den stoppa medicineringen utan rädsla för abstinensbesvär.

• Naturliga humör förstärkare har också örter som ökar produktionen av dessa signalsubstanser som hjälper dig att känna dig avslappnad och glad. Så, de inte bara hjälpa till att bota problemet, de hjälper faktiskt dig att må bättre naturligt.

En av anledningarna är naturliga depression botemedel inte populärt kallas eftersom tillverkarna av dessa naturläkemedel undvika att spendera på reklam, marknadsföring och främjande av deras produkter, till skillnad från stora läkemedelsbolag, o hjälpa till att hålla sina kostnader låga. De också ger inte incitament, monetära eller på annat sätt, till läkare och läkare för att uppmuntra dem att förskriva deras varumärke av tabletter, vilket är brukligt i fallet med stora läkemedelsföretag.

Å andra sidan, ett antal naturläkemedel tillverkare tillbringar åratal forskat problemet i ett försök att hitta rätt lösning. Sedan en hel del tid och möda läggs på att identifiera rätt örter som skulle kunna lösa problemet. Därefter är den produkt som har utvecklats under ledning av ledande läkare och biokemister. Nästa fas är att testa för att se till att produkten är effektiv och biverkningar gratis. Därefter kommer frågan om fullända tillverkningsprocessen för att säkerställa att endast de bästa kvalitet ingredienser gör det till den slutliga produkten och att själva processen är tekniskt avancerade. Slutligen är de beroende av sina nöjda kunder för att sprida information om sin produkt genom word of mouth.