svar på överlevande depression frågor

Medicinskt är depression klassificeras under psykologi. Enkelt uttryckt är det en psykisk sjukdom som får dig att bara vara ledsen. Och när du försöker att ta reda på, är du aldrig att kunna sätta fingret på det. Men låt inte något komma ner dig. Alltid göra allt du kan för att vända någon depressiv känsla du har. Jag vet att det kan verka svårt i början, men om du försöker det hela tiden, kommer du snart att bli en mästare på det.

Sociala situationer runt omkring dig kan påverkas av ditt humör. I själva verket, om du är deprimerad nog, kanske du inte vill bli inblandad i någonting. Ibland blir det så illa att du binda dig bort i vissa låsta rum för dagar och folk kan inte komma till dig. Arbeta alltid på att se till att du inte gör något som kan skada dig eller någon när du är deprimerad. Ännu bättre, arbeta hårt på att tvinga dig själv att komma ur sådana depressiva tillstånd.

En form av depression som är ganska vanligt, men att människor inte vet mycket om är dystymi. Detta är den typ av depression som du upplever enstaka episoder av vad som verkar vara depression, men det varar inte särskilt länge. Men, kan du drabbas av det ganska länge innan du ens diagnosen, vilket inte är trevligt … inte bra alls.

Depression är vanligt nog som en vanlig stämning som slår när det en stund. Vissa kallar det blues, men inte när det är seriösa slaget. Det är den typ av depression som blir bipolär eller manodepressiv sjukdom, som är den typ av depression som människor få släppas in i sjukhuset för. Den viktigaste tips för depression är alltid här – låt det inte dröjer kvar i minnet för länge. När du känner ett problem är att tappa greppet, söka hjälp!

Depression sällan, om någonsin, kommer över er som en viskning. Det börjar sakta, och sedan fördjupar gradvis under flera månader eller år, beroende på hur snabbt du fånga det – eller inte. Jag skulle be att du var en av de få människor som fångats på snabbt så att du inte gör en enda röra av dig, innan det är för sent.

Depression har stigit globalt de senaste åren. Det fanns en tid då syndromet var strikt en vuxen sak, men allt yngre människor börjar uppleva det också. Något måste hända i världen dessa dagar för att utlösa det, och du borde vara ute efter att ta reda på det och stoppa det, innan den stannar dig.

Depression kommer ofta i episoder, eller “kriser”, om du bryr dig att kalla det så. Du har inte råd att lämna den obevakad dock, eftersom en enda episod av depression kan ibland pågå i upp till åtta eller nio månader. Vissa människor, men ovanligt nog, kan även drabbas av det ständigt.

Depression drabbar dig på ett sätt som gör ditt arbete inte längre tillräcklig för att distrahera eller sysselsätta dig. Men det är bara den minsta delen av den. I huvudsak, även deras nöjesresor, och aktiviteter som används för att föra dem glädjen inte längre är bra för det. I enkla termer, är depression mer än helvetet på jorden, det är helvetet som bor i ditt hjärta. Låt det inte. Kör ut det NU!