panikattacker – Hur att övervinna panikattacker

Att lära sig att övervinna panikattacker genom att använda din tankeförmåga är ett av de första stegen i att bli av med ångest. Det är helt sant, bara genom att vidta åtgärder på en enkel metod, är att tänka på ett annat och ett positivt sätt kommer att hjälpa dig att förvisa ångestattacker för gott och låta dig få ditt liv tillbaka.

Vad är det bästa sättet att förändra ditt sätt att tänka?

Ett. Pinpoint ut vad som orsakar attacken att kvitta? En fast, situation etc
2. Förstå vad tankar utlösa dina panikattacker?
Tre. Identifiera de känslor som du känner när situationen eller tanken händer
4. Försök att minska mängden av känslor du förknippar med dessa tankar.
Fem. Du måste komma ihåg att tankar och attacker inte är relaterade till varandra och de bör behandlas separat.

Så, vad exakt är panikattacker och hur de känner?

När du blir träffad av en panikattack, reagerar kroppen som ett hot eller fara närmar sig. Därför börjar du att bevittna samma känslor som vanligtvis upplevs när man är rädd, såsom snabb puls, yrsel svettningar, trötthet etc. Dessa är de typiska symptomen när vår kropp har att hantera en kamp eller flykt situation. Den stora skillnaden här är att vår kropp är inte i någon form av fara. Så är det naturligtvis bäst att försöka hantera de tankar och ändra hur du tänker. Detta gör att du kan dämpa panikattacker och hantera de situationer som orsakar ångestattacker uppstå ändå.

Människor som lider av panikattacker är inte under någon hallucination etc. Ångest är en mycket utbredd sjukdom som påverkar mer än 3 miljoner människor enbart i USA. Därför bör du inte själv tror andra som säger att du bara gör saker själv, är detta en allvarlig sjukdom som du måste ta hand om. Det första du måste göra är att börja tänka mer positivt oavsett hur situationen är.

Det första steget skulle vara att identifiera alla saker som stress du och göra en lista. Det kan också hjälpa dig att hitta orsaken, som faktiskt utlöser dina attacker. Som sådan, kan det vara någon random sak som döden av en nära eller till och med flytta till en ny plats eller få ett nytt jobb. Slutligen, försöka lista ut vad som triggar dina panikattacker och försöka undvika dessa saker eller situationer för en stund.