över compulsive disorder (OCD) en bit av den andra

Vad ger en person som lider av över compulsive disorder (OCD) rätt att tukta andra, t.ex. barn / man och hustru är på deras beteende när vi som en patient har ingen kontroll över vår egen. Andra människors vanor är mycket lik den av vad vi gör oss själva, kan upptåg innehålla irriterande och störande stunts. Vad är skillnaden mellan över Compulsive Disorder åtgärder till den i vad andra gör, lyckligtvis för de andra att de får kontroll för att stoppa vad det är de gör, som för OCD patienten Jag är rädd för att säga att de inte har behörighet eller säga i frågan när du ska sluta?

Över tvångssyndrom (OCD) kommer med osynliga krafter där den lämnar en patient känna sig desorienterad i en utsträckning där livet blir meningslöst. I andra ord livet är inte värt att leva om inte kunde utföra sina tvångshandlingar. (Beroende på det enskilda)

Du är inte ensam om du lider av OCD numret i andra är på ökar dagligen, vi även har andra patienter som är omedvetna om att de är smittade. Anledningen till detta är att symptomen är lindriga och verkar gå obemärkt till skillnad från de mer sever fall där patienterna genomgår medicinsk behandling.

Över tvångssyndrom (OCD) tidigare ansågs vara behandlingsbart men läkarna i den moderna världen skulle inte bli slagna och fortsatt forskning dag och natt letar efter svar bakom varför en patient trodde att deras OCD var ett tecken på galenskap eller att deras handlingar skickas ut signaler av mental instabilitet, med andra ord galen. Den goda nyheten är den moderna världen vann slaget och gav hopp till alla drabbade med modern medicin. Behandlingen är lätt tillgängliga tillsammans med människor som bryr sig och vill hjälpa. Allt du behöver göra är att be,.

Detta är den moderna världen så var ärlig mot dig själv och möta din över compulsive disorder (OCD) med hämnd i sinnet. Vedergällning som en allierad i denna kamp är tillräckligt för att vinna kriget, det kommer att ta tid men allt värt mödan i slutändan. Börja samla ammunition för att slå denna osynliga kraft genom att besöka läkare, han / hon inte kan se det, men säkerligen är medvetna om dess närvaro när frågorna besvaras öppet och ärligt.

Beroende på er och svårighetsgraden av din (OCD) symptom medicinering och behandlingar kommer att skilja sig. Hur bra dina behov är att bli av med denna sjukdom som långsamt förstör bryta ditt hjärta och orsakar dig och dina nära och kära så mycket smärta och lidande ligger i dina händer.

Jag avundas hur andra har kontroll över sitt beteende. Jag tukta inte mer. Ge mig lite av den andra någon dag.