orsakerna till depression definierade

Det finns flera förslag på orsaker till depression. Detta tillstånd är ibland klassificeras enligt psykiska sjukdomar. I andra fall är det dock klassificeras enligt omständigheter-relaterade sjukdomar. Anledningen till att det är svårt att klassificera denna sjukdom är att det är svårt att definiera de exakta orsakerna till tillståndet. Det sägs också att många människor som lider av denna sjukdom inte riktigt vet den exakta orsaken till deras situation.

Även om den verkliga orsaken till detta tillstånd är ännu inte identifierats, tror man att de känslomässiga och fysiska symptom är som ett resultat av kemiska obalanser som finns i hjärnan. Dessa kemikalier lindra normalt kommunikationen mellan hjärnceller. Orsaker till depression kan vara flera olika upplevelser från tidig barndom till senare i livet. Orsakerna är ibland brukar bara spekulativt.

sjukdomstillstånd och läkemedel som en av orsakerna till depression
Det finns vissa sjukdomar som hypertyreos som allvarligt kan påverka en persons förmåga att hantera situationer om en förlust av arbete eller döden av en nära anhörig. Attacker av panik förekommer ofta, eftersom den personen är oförmögen att hantera alla känslomässiga slaget. Hantering smärta effektivt sätt kan vara svårt under dessa omständigheter.

Droger som kokain kan ha en förödande effekt på hjärnan, och kan skada hjärnceller, orsakar anfall av paranoia och producerar obalans, så att personen är i ett konstant tillstånd av nervositet och rädsla.

För vissa depression tar över en människas liv på grund av stressiga förhållanden. Sådana händelser som en närståendes död eller blir övertaliga eller ens nå betydande födelsedagar kan utlösa depression.

Symtom på depression
Symtomen på depression kan inkludera känslor av låg självkänsla åstadkomma sorg och en livssyn som är mycket dyster. Detta kan leda till fysisk och mental trötthet och en apati med hänsyn till vad som händer omkring dem. Drabbade tappar intresset för allt som de fann roligt i förgångna tider. Detta kan inkludera sådana saker som aptitförlust som leder till viktminskning, allmän trötthet och slöhet, sömnproblem och minskad sexlust.

örter för att övervinna de orsakerna till depression
En av de örter som används för att bekämpa orsakerna till depression kallas johannesört. Johannesört skall inte användas för svåra fall av depression såsom bipolär sjukdom. I mycket stora doser kan det orsaka ljuskänslighet (ljuskänsligt). En farmaceut bör konsulteras för eventuella interaktioner som kan uppstå med andra mediciner som du kanske tar. Den rekommenderade dagliga dosen är 300 mg som tas tre gånger om dagen.

Evening Primrose Oil används för att behandla och ge lättnad för symptom på PMS. En av orsakerna till depression kan ha varit en brist i gamma-linolensyra och Jättenattljusolja skulle kunna komplettera denna brist. Det tar upp till tre månader för att höja kroppens nivåer till normala nivåer.

5-HTP är ett växtbaserat derivat som omvandlas av hjärnan till serotonin, en känd humör kemikalie. Inget mer än 100 milligram dagligen bör vidtas och det bör inte tas tillsammans med andra anti-depressiva medel. I överskott, som kallas en mycket farligt tillstånd Serotonergt syndrom kan förekomma.