naturlig ångest lättnad

Det finns miljontals människor i detta land lider av ångest. I USA, har cirka 19 miljoner av den totala vuxna befolkningen ett ångestsyndrom och de flesta av dem är kvinnor. Ångestsyndrom finns i flera typer och dessa typer exemplifiera symtom är specifika för dem. Allmänna symptom på ångest involverar tvångstankar, rädsla, oro, hjärtklappning, överdriven svettning i händer och fötter, illamående, yrsel och muskelspänningar.

Ångest kan vara en normal kropp reaktion, men när det är okontrollerad och inträffar upprepade gånger kan det vara ett allvarligt tillstånd som kan behöva medicinsk behandling. Många människor med ångestsyndrom gör ångestdämpande mediciner del av deras liv, men kommer dessa läkemedel leda till beroende och de kommer bara behandla symptomen, inte huvudproblemet. Det är därför många människor med ångest problem söka efter andra effektiva och naturliga botemedel.

Vissa läkare kommer att säga att ångestsyndrom har inga behandlingsalternativ annat än att ta ångestdämpande droger, men det begreppet verkar inte vara korrekt. Det finns flera naturläkemedel som visat sig vara säkra och effektiva mot ångest villkor. De har visat sig vara mer effektiv vid behandling av det huvudsakliga problemet också.

För att börja med är det viktigt att eliminera saker som kan orsaka ångest. Ett exempel är koffein. Det kan öka nivån av ångest eftersom det är ett njutningsmedel. En minskad intag av koffein kan vara en bra start för att behandla ångest naturligt.

Passionsblomma har länge setts som en anti-ångest örtmedicin. Studier har visat sig vara effektivt i nyck ångeststörningar. Forskning har också visat att passionflower har liknande terapeutiska effekter till bensodiazepin-läkemedel. Människor som tar passionflower för ångest rapport är mer produktiva. De föredrar ofta passionflower att använda anxiolitics eller anti-depressiv medicin. Men biverkningar finns fortfarande kvar. En person som tar passionflower kan uppleva ökad hjärtfrekvens, yrsel och illamående och kräkningar. Säkerheten för PASSIONSBLOMMA till barn, gravida kvinnor eller personer med njurproblem är obestämt.

Omega-3-fettsyror från fiskolja är också effektivt för att lindra ångest. Omega-3 är en känd fettsyra som är välgörande i hjärnan. Det är till hjälp för att lindra humör och lindra stress, vilket minskar förekomsten av ångest. Omega-3 erhålls huvudsakligen från fiskoljor som lax och tonfisk. För att möta den erforderliga dosen en dag, omega-3-tillskott kan köpas på hälsokostbutiker.

B-vitaminbrist kan leda till ångest. Vitamin B är avgörande för att hjälpa den stress kroppen bekämpa. Ett ökat intag av livsmedel rika på vitamin B är till hjälp för att bekämpa stress. Livsmedel som är rika på vitamin B är gröna bladgrönsaker. Det finns även kosttillskott som kan leverera den nödvändiga vitamin B. Magnesium spelar också en stor roll i kampen mot stress. En avliden nivå av magnesium i kroppen utlöser stress. Äta mat rik på magnesium är fördelaktigt.

Andra naturliga ångest hjälp inkluderar motion, meditation och yoga. Med hjälp av dessa avslappningsövningar hjälper till att lindra stress och ångest.