förlossningsdepression – hur omega 3 fiskolja kan minska dina symtom

Många experter tror att förlossningsdepression kan hänföras till en utarmning av omega 3-fettsyror från moderns hjärna att stödja utvecklingen av barnet eller ammade barnet. Detta kan förhindras genom att säkerställa att tillräckligt av rätt omega 3-fettsyror är anordnade i moderns kost.

Förlossningsdepression förekommer vanligen hos kvinnor efter att de har fött barn, oftast under de första månaderna. Det är ett mycket allvarligt tillstånd och bör inte ignoreras eller borstas bort.

Symptomen kan inkludera sorg, trötthet, sömnlöshet, förändringar aptit, gråt episoder, ångest och irritabilitet och det är förvånansvärt vanligt med upp till 10% av kvinnor som lider av det.

Experter är överens om att det bästa sättet att undvika detta eller för att behandla det effektivt är genom att ta en daglig kvalitet omega 3 kosttillskott med fiskolja. Detta medför också många andra hälsofördelar med den inklusive förebyggande av hjärtsjukdomar, lägre kolesterol och blodtryck och hjälper till att förebygga bröstcancer.

Det viktiga är att välja en ren och säker olja med höga halter av de mest användbara omega 3-fettsyror, DHA. De två typerna, EPA och DHA är båda viktiga men nyare studier om förlossningsdepression visar hur DHA är ansvarig för att leverera de flesta fördelarna.

Titta noga på hemsidan eller etiketten för att säkerställa att du får dubbelt så mycket DHA och EPA med minst 250 mg DHA per fiskolja kapsel.

Molekylär destillation är också viktigt att ta bort de gifter som PCB bly och kvicksilver som fisken bär. Återigen, kontrollera etiketten för att vara säker.

För närvarande den bästa källan för DHA fetter är Hoki fisk från Nya Zeeland som det är naturligt rik på DHA och lågt i föroreningar, främst på grund av de orörda vatten den lever i.

Om du lider av eller vill hjälpa till att förebygga förlossningsdepression, med en kvalitet Omega 3 fiskolja är bevisat att hjälpa till att snabba på återhämtningen och få dig tillbaka till full hälsa så snart som möjligt.

Om du vill veta mer om den höga kvalitet DHA omega 3-tillskott jag personligen ta dagligen, besök min hemsida idag.