förlossningsdepression eller är det bara de “baby blues” – vad menar du att det finns någon skillnad

Efter födelsen av ett barn, vissa kvinnor drabbas av förlossningsdepression. Faktum är, Äúbaby blues, kan au vara mycket allvarlig och det, AOS oerhört viktigt för nära och kära och kvinnan själv ska kunna känna igen dem och söka hjälp när det, AOS nödvändigt.

Förlossningsdepression är inte ett villkor för att ta lätt på. Med hemska rubriker som gör de nationella nyheterna, har nästan alla hört talas om detta villkor i sina sämsta möjliga former, men många inser inte att en kvinna som inte nödvändigtvis behöver bli berättelsen i veckan för att drabbas av denna mest förödande av villkor .

Medan förlossningsdepression kan presentera i varierande svårighetsgrader, är villkoret fortfarande en som bör tas på största allvar. Inte alla kvinnor med detta tillstånd blir överordnade beslutsfattare, men de flesta som har det kommer att beröva sig själva och sina barn i de första otroliga veckor tillsammans.

Orsakerna för detta tillstånd är många. Med tanke på vad en kvinna har att uthärda under graviditet, förlossning och efter födseln av ett barn, bör skälen för förlossningsdepression vara uppenbart. Med en fysisk och känslomässig vägtull tas att ingen människa kan verkligen aldrig förstå, är graviditet åstadkommit med underverk och ibland fasor. Brist på sömn, en hormonell berg-och dalbana, smärta och även en känsla av otillräcklighet eller rädsla kan kombineras för att göra detta villkor finns även i de mest, Äústable, au kvinnor. Lägg barnet i mixen och bristen på sömn som nu kommer att bli norm, och skälen till detta villkor bör vara ganska uppenbart.

Symtomen vid förlossningsdepression är något liknar vanlig, vuxen depression. Men de har några avvikelser. Tecken på detta tillstånd omfattar extrem sorg eller hopplöshet, irritabilitet, förändring av kost, koncentrationssvårigheter, en önskan att frånträda vänner, familj och även barnet och så vidare. När dessa tecken visar upp för en tvåveckorsperiod eller längre, kan de vara signaler på ett mer allvarligt tillstånd.

De som lider av förlossningsdepression kan och bör söka hjälp. Det är tillgängligt och sanningen är inte söker det kan råna en mycket god mor de första veckorna av sitt barn, aos liv eller sämre. Detta tillstånd är en som har många verkliga orsakerna och den har också några botemedel som är effektiva.

Medan barnet blues är ganska normalt med tanke på prövning som är förlossning och graviditet, när symtomen varar längre än några dagar, bidra till förlossningsdepression är mycket troligt för. Söker hjälp gör inte en kvinna en dålig mamma eller en dålig person. Facing den ensam är inte nödvändigt och det inte AOS rekommenderas.