depression – förlossningsdepression bostäder behandling utbildning

Under senare år har vikten av att erkänna förlossningsdepression har blivit en viktig vård frågan bland alla vårdpersonal. Den förlossningsdepression bostäder behandling utbildningen syftar till att identifiera de tecken och symptom på förlossningsdepression och minska på kort och lång sikt kostnad för mödrar och barn.

Förlossningsdepression var en gång tänkt som en gör tro oordning och var allmänt diskrimineras på. Det har bara varit sedan de extrema handlingar av något mamman upplever förlossningsdepression, att det internationella samfundet tog även allvarligt meddelande av frågan. Därför är program som detta har utvecklats och kommer att fortsätta att utvecklas under de kommande åren.

Förlossningsdepression bostäder behandling utbildning är en serie kurser som har utvecklats från en studie utförd vid University of Cambridge, Storbritannien. Denna studie hör till förlossningsdepression bostäder behandling utbildning studerat olika typer av psykologiska behandlingar och utformat ett program som passar bäst tillgodose dessa behov på nya mammor.

Det finns tre huvudsakliga kurser av förlossningsdepression bostäder behandling utbildning. De är främst vänder sig till läkare för att förse dem med en uppsättning färdigheter för att identifiera depression och sedan behandla det. Behandlingen är centrerad på ett strukturerat, genomtänkt vård med hjälp av tekniker och färdigheter som förvärvats från att förstå kognitiv beteende teori.

Den andra fasen av förlossningsdepression bostäder behandling utbildning är en tvådagarskurs som omfattar detektering av depression och av interventioner tekniker. Efter detta är en endags workshop som även hjälper till medhjälp för upptäckt och perinatal förstämningssyndrom samt öka den allmänna medvetenheten om frågan. Detta bör ha någon utövare redo att hantera alla förlossningsdepression fall.

Det finns också en förlossningsdepression bostäder behandling för utbildare. Detta är en tre-dagars kurs som är till stor del, utformad för dem som ansvarar för utbildning av primärvården arbetare. Denna kurs är en på campus kurs och finns att följa dina självständiga behov.

Denna förlossningsdepression bostäder behandling utbildning har en online-närvaro och du kan komma åt deras hemsida för mer detaljerad information om kursen tillgänglighet. Deras hemsida är mycket informativ och har en kontakt oss alternativ så att du kan maila dem dina behov.
Det var en gång tänkt som en gör tro oordning och var allmänt diskrimineras på. Under senare år har fått internationell berömmelse genom extrema uppvisningar av förlossningsdepression.