är nya antidepressiva medel bättre

Du har förmodligen redan vet om alla de nya antidepressiva medel delas ut till apotek och läkare talet av läkemedelsföretagen – eller kanske du inte gör det. Hursomhelst, dessa nya depression droger tänkt att hjälpa till med depression mer än några andra antidepressiva medel har hittills. Människor som har depression behöver vissa mediciner för att hjälpa dem att gå vidare med sina liv samt ge en mental balans.

En av de nya antidepressiva medel som läkare ordinera ganska regelbundet kallas Cymbalta. Denna speciella läkemedel kommer från en grupp av läkemedel som kallas selektiva serotonin och norepinefrin SSRI. Cymbalta har visat att behandla ångest problem tillsammans med depressiva problem.

Människor som har en historia av självmordstankar, kramper, epilepsi, glaukom, blödning eller koagulation, eller bipolär mani uppmanas att underrätta sin läkare innan behandlingen med detta läkemedel och nya läkemedel depression liknar den.

Några av biverkningarna av Cymbalta är humör och beteende förändringar, ångestattacker, känsla impulsiv, agitation, irritabilitet, aggressivitet, rastlöshet, hyperaktivitet, och självmordstankar. Denna medicinering levereras också med möjligheten att utveckla en allvarlig allergisk reaktion som består av andningssvårigheter, svullnad av ansikte, tunga, läppar, svalg, samt hudutslag tillsammans med bikupor.

En annan av de nya antidepressiva medel som används mycket för behandlingen av denna förödande sjukdom är Efexor. Detta läkemedel är också en selektiv serotonin och norepinefrin återupptagshämmare hämmare. Det fungerar för att hjälpa människor att enkelt hantera symtomen på depression, ångest och panikångest. Den levereras finns i en regelbunden och förlängd frisättning tablettform.

Allvarliga biverkningar som förknippas med Efexor innefattar blåmärken, extrem törst åtföljs av huvudvärk, ökad illamående, kräkningar och / eller svaghet, blodtryck, svår huvudvärk, dimsyn, förlust av koordination, svimning, koma, diarré, feber, kramper, och snabb puls.

Biverkningar anses vara mycket mindre allvarliga, men också mycket möjligt inkluderar ökad svettning, illamående, frossa, lätt huvudvärk, ökad känsla av ångest och panik, muntorrhet, kräkningar, och minskad sexlust.

Nu uppenbarligen, har människor tagit del av alla de möjliga resultaten av att ta dessa läkemedel och har haft att överväga huruvida receptbelagda antidepressiva är rätt väg att gå. För dem i tvivel, det finns nya depression behandlingar som kan användas för sina symtom som inte involverar alla de riskfyllda möjliga utfall.

Naturliga örter som Passion Flower och johannesört arbete för att rätta till de kemikalier i hjärnan som påverkas av ångest och depressioner på samma sätt som receptbelagda läkemedel gör utan skada eller risker.

Andra av de naturliga och ny depression behandlingar inkluderar Sam-e, 5HTP och Valerian Root. Dessa läkemedel får inte distribueras av läkemedelsföretagen, men de är lika effektiva om inte mer effektiva än de läkemedel som de distribuerar.

Andra fördelar såsom bättre överkomliga priser och mer variation kommer också med att beslutet att använda naturläkemedel. När du kommer att tänka på det, med hjälp av naturläkemedel, i stället för alla de nya antidepressiva medel, får till roten av problemet och löser det mycket bättre än någon annan sak kan.