varför vissa människor vind genom livet orörd, och vissa utvecklar kronisk ångest

Det finns flera faktorer som bidrar till kronisk ångest, och jag kommer att sprida lite ljus över den fråga som ständigt ställs. För det första tror inte du var otur, eller du förtjänar denna sjukdom, eftersom det finns tusentals andra som går igenom samma trauma, du är inte ensam och bara för att bekräfta, det är ett sätt att kontrollera det.

Varför jag gjorde vad jag gjort för att förtjäna kronisk ångest, är detta en kvardröjande men på baksidan av er emot?

Jag tror att någon kropp är kapabel att bli ett offer för kronisk ångest, men med att säga att vissa människor är mer mottagliga än andra.

Konsumtion är antalet en nyckel trigger i de flesta fall.

Mental utmattning
Fysisk utmattning.
Emotion utmattning.
Kost och drogmissbruk kan också förtydligas så fysisk utmattning.

Många av utmattning kan föras på av en hektisk livsstil, människor är så upptagna och stressade att de aldrig tar sig tid att släppa trycket tills ångesten nivån är för hög, så innan de vet det Bang. Genom denna punkt är det normalt för sent.

GAD (generell ångest) har passerat, nu kronisk ångest är den nya ersättare.

För andra känslor utmattning kan vara förlusten av en nära anhörig, eller en split med en långsiktig partner. Detta bygger oftast ganska snabbt och tar full effekt under det olyckliga offret.

Vanligtvis när kronisk ångest utvecklas från trauma det är att de flesta människor inte får en omedelbar ångestattack förrän långt efter händelsen. Merparten av tiden de verkar ha att göra tyst väl ur krisen, sedan flera veckor senare duns. Det generellt träffar som en slägga, finns det ingen varning. Detta är normalt det svåraste att hantera eftersom den inte kryper upp som GA D.

Om detta är allt leder till är detta, när du får den minsta uppkomsten av panik eller ångest, ta det som en varningssignal. När paniken börjar det är som en trä högen täckt i bensin. Det finns hjälp, och mycket bra hjälp där ute. Tro inte att du är oövervinnelig, går panik iväg med en korrekt behandling.

Få hjälp!