social ångest – enkla tips om hur man kan övervinna social ångest

Det finns många fördelar du kan njuta av när du övervinna social ångest som vet fler vänner, fler arbetstillfällen eller starta en ny sund relation. Att njuta av fördelarna, måste du först veta hur man ska övervinna social ångest.

Denna artikel ger dig två enkla tips för att övervinna social ångest. Du måste förstå, resulterar inte hända omedelbart, måste du ha tålamod och engagemang för att se resultatet.

# 1. slappna av

Tänk på alla slags sätt att du tycker det är bäst att slappna av, ta ett djupt andetag, meditation eller något, något som kommer att hjälpa till att slappna av ditt sinne. Meditation är ett riktigt bra sätt att övervinna ångest och panikattacker, eftersom det hjälper till att lugna och lindra vårt sinne.

# 2. bo på, lämna den inte

Under en fest eller ett möte, kommer du vill lämna platsen omedelbart när du känner dig nervös och orolig med för människor runt omkring dig. Du kommer inte att kunna övervinna social ångest om du bara lämna platsen utan att försöka stanna.

Sluta tänka och förväntar sig vad som kommer att hända, bara stanna, är saken inte så negativt som det du alltid förvänta. Du kommer så småningom att finna det är roligt att möta människor, interaktion kommer att hjälpa dig att övervinna din sociala ångest.

Kom ihåg att prova detta när du är på en fest eller ett möte, stanna där i minst 20 minuter. Du kan bifoga till någon som du känner, om du känner dig nervös eller orolig med främlingar sedan sakta samtala med andra.

Ha tålamod om det, kommer problemet att bli värre om du rusa in i det. Börja träna den för att övervinna din sociala ångest. Lycka till.