naturläkemedel för depression – örter kan hjälpa dig slå blues

Har du en historia av depression, eller kanske lider av SAD (Seasonal Affective Disorder)? Naturläkemedel för depression kan hjälpa dig slå dessa känslor av sorg. Många människor lider mer under vintern, när det är mindre solljus och längre perioder av mörker. Oavsett vilken typ av depression som du går igenom, det finns hjälp.

Ingen tvekan du har hört många historier om människor som tar receptbelagda läkemedel mot depression och ångest. Vissa läkemedel gör symptomen värre. Faktum är att många människor blir självmordsbenägna när du tar dessa läkemedel. Ta inte chanser med din hälsa. Naturläkemedel kan fungera mirakel för att återvända till ett normalt, lyckligt liv fritt från depression.

Om du lider av SAD kan få utomhus i solskenet i några minuter per dag hjälpa enormt. Ta en 30 minuters promenad, eller ens gå för en enhet. Allt för att få lite ljus hjälper. Om du måste vara inomhus, det finns speciella lampor gjorda speciellt för personer med depression.

Naturläkemedel för depression arbete att balansera kemikalierna i hjärnan som ansvarar för ditt tillstånd. Till skillnad från receptbelagda läkemedel, gör växtbaserade kosttillskott inte brukar orsaka allvarliga biverkningar som andra droger kan. Miljontals människor har använt naturläkemedel för depression med stor framgång.

Här är några örter du kan finna i effektiva kosttillskott, och vad de gör:

Ett. Hypericum perforatum (johannesört) – Denna ört hjälper till att balansera humör, och stabilisera kemikalier i hjärnan. Johannesört arbetar för att balansera ditt humör så att dina sorgliga och deprimerade känslor inte köra om “må bra” sida av hjärnan.

2. Passiflora incarnata (Passion Flower) – Passion Flower är en lugnande och dämpande ört. Det hjälper till att lindra känslor av spänning och ångest, som ofta är kopplade till depression.

Eftersom depression börjar i hjärnan, att vara positiv och öva positivt tänkande hjälper. Många tillstånd såsom ångest börjar i hjärnan, och du kan få positiva resultat genom att bara använda en “mind over matter” tillvägagångssätt.

Varje morgon när du tittar i spegeln, intala dig att du kan slå din depression. Ändra din rutin upp, gå ut med vänner, och öva att göra saker för att hjälpa till att ta dig från din depression.

Genom att kombinera naturläkemedel för depression, ljusterapi och sinne övningar förbättring, kan du slå detta! Att övervinna depression är möjligt med naturliga metoder, och du behöver inte ta till farliga droger. Återfå ditt lyckligt liv igen – du kan göra det.

Läs boken “övervinna depression”. Det kommer att förändra ditt liv!