hur man handskas med människor

Vid all tillämpning av magnetism för personer, är du uppmanas att komma ihåg att din allra första mål, alltid och i allra högsta grad, är en angenäm känsla i deras sinnen. Du ska aldrig försöka förmå en person att handla din väg tills du har ordentligt etablerat i honom en bra känsla mot dig själv. Detta är den främsta inledande steg. När ett sådant tillstånd har säkrats, är du sedan redo för den magnetiska misshandel och sedan bara.

När du arbetar med andra människor, försöker magnetiskt att vinna dem till din önskan, ska du kalla den allmänna magnetiska känslan inom dig, kommer dem att göra som du vill, och samtidigt tänka på dem som redan samtyckande och agerar. Din inre tillstånd bör vara helt lugn, stark, hoppfull, oavsett yttre medel som används, bör ditt sinne koncentreras på den önskade sak, och dess genomförande bör ses som nu säkrad. Svaret på den person kan försenas, men detta bör inte avskräcka dig, för vissa sinnen inte ta förslag (de av er outtalade viljan kallas) snabbt, och att de inte agerar direkt på sina egna tankar. Det är alltid bäst att få människor att tro att de agerar på deras personliga impulser eller dom, de bör göras för att känna sig helt fritt, inte alls tvingad, och att de gör sina egna kommer snarare än din eftersom de så önskar att göra.

Vi kan sammanfatta alla dessa förslag för att citera en framstående vetenskaplig författare:

“Livet är inte en översittare som Swaggers ut i det fria universum, upprörande lagar energi i alla riktningar, utan snarare en fulländad strateg, som satt i sin hemliga kammare över sina ledningar, styr rörelserna hos en stor armé.” Detta är en bra beskrivning av magnetism.

Framgången-magnetism antagande: Vi är nu redo för den stora antagande-principen om magnetism i tillämpad livet.

Tänk på varje mål som redan uppnåtts, för varje företag som redan uppnåtts.