goda nyheter om behandlingar för depression

När du läser de boxades varningarna om självmordstankar på några av de anti-depressiva läkemedel som Prozac, Zoloft eller Tofranil, börjar du undra vad dessa droger egentligen gör att våra hjärnor och vad de långsiktiga effekterna kommer att bli. Ni kanske undrar varför det måste vara så högt pris att betala, i alla bemärkelser, att få tillgång till depression behandling som kan förstöra en människas liv. Men det finns massor av goda nyheter om behandlingar för depression som rör alternativa metoder.

En vän till mig går igenom en djup depression och en av hans livlinor är ett telefonsamtal från sin bror som kallar honom varje dag. Hans bror är en fd alkoholist och arbetar som ett AA volontär. Odla stödjande relationer är en av nycklarna till en framgångsrik depression behandling. Kontakta en gammal vän, se till att du har någon att ringa dig regelbundet. Bredda din umgängeskrets genom volontärarbete, idrottsföreningar eller vad, kan bidra till att du känner dig mindre isolerade och distrahera dig från dina inre, djupare dystra tankar.

Söker efter kost, motion och sömn är nyckeln till lifetsyle förändringar som kan göra underverk. Experterna har även visat att regelbunden motion kan lyfta humöret och i vissa fall även göra sig av med behovet av att ta anti-depressiva. Tänk dig att kunna överleva utan dessa mediciner och att faktiskt kunna njuta av din depression behandling!

När du går igenom en lång period av djup ångest och stress i samband med mitt arbete, kunde jag förbättra kvaliteten på min sömn med hjälp av några enkla tekniker. Jag brukade ta melatonin, som bidrar till att göra oss sova. Jag använde torkad lavendel under min kudde, som hjälpte mig att slappna av. Enkla saker som att varva ner innan läggdags och även mörkläggning lamporna när du inte behöver dem, kan också hjälpa. Under många år har jag tagit Valerian som en växtbaserade stöd för att sova och det har förändrat mitt liv. Brist på sömn kan spela förödelse med din hormon och nivåer serotonin och kan negativt påverka din serotoninnivåerna dagen efter resulterar i dåligt humör, negativa tankar och pessimism. Att förbättra kvaliteten på sömnen är en av de mest naturliga behandlingar för depression.

Den andra goda nyheten om behandlingar för depression är att samtalsterapi eller psykoterapi är nu betraktas som en viktig coping stöd och framför allt hjälper patienter att undvika ytterligare ett anfall av depression i framtiden. Depression medicinering kommer aldrig att lära oss dessa kunskaper för att analysera våra negativa tankar och försöker ge dem en positiv twist. När vi har lärt oss att göra det, kan vi klara av de flesta situationer.

Behandlingar för depression kan också innefatta yoga, meditation och avslappningstekniker. Naturligt ljus terapi eller bara naturligt solsken hjälper också till att lyfta vårt humör och särskilt de som lider av
SAD Naturläkemedel nu mycket uppskattad i de flesta medicinska kretsar, men du måste se till att det företag som tillverkar dem som ansluter sig till säkerhet och renhet standarder som kontrolleras av FDA.