depression – naturens mirakelmedicin kan lindra symtomen

Det är en naturlig förening i naturen som är en del av den naturliga näringskedjan och om det tas i tillräcklig mängd har visat sig hjälpa patienter med depression genom att ge naturliga organiska hjälp.

Drogen är också billigt och det är rikligt och det medicinska samfundet är först nu efter hundratals år, intensifiera forskningen inom sina medicinska tillämpningar.

Om du inte har gissat vad det är? Sedan läsa vidare.

Föreningen är nikotin i organisk form avlägsnas från cigaretter, som de flesta människor förknippar det med.

Nikotin i säkert organisk form

Nikotin tas av de flesta vardagliga och spårämnen finns i livsmedel såsom:
Potatis, tomater, paprika, blomkål, aubergine, chili peppers, och även vissa teer och är säker och icke giftig.

medicinska bevis

I ett nytt test, plockade forskare vid Duke University Medical Center 11 personer som var icke rökare och var upplever symtom på depression att använda antingen ett nikotin plåster eller en placebo plåster som inte innehåller nikotin.

De patienter som bar nikotinplåster under minst åtta dagar upplevt betydande nedgångar i sin depression och andra tester har visat liknande resultat.

Varför hjälper nikotin?

De områden i hjärnan som stimuleras av nikotin helt enkelt påverka vår sinnesstämning och hur vi känner och har en inverkan på vårt humör och känslor av välbefinnande.

Nikotin stimulerar frisättningen av signalsubstanser i hjärnan nämligen:

serotonin, dopamin och noradrenalin.

Dessa neuro-sändare bär signaler mellan nerver celler i hjärnan.

Depression beror på kemisk obalans i dessa signalsubstanser och nikotin mål dem och gör människor att må bättre genom att åter rikta dem.

nya produkter

Läkemedelsföretag har man redan utvecklat nikotin läkemedel för att hjälpa till med depression och ett antal andra tillstånd där nikotin tros erbjuda medicinska fördelar och dessa inkluderar:

Schizofreni, Alzheimers sjukdom, uppmärksamhet Deficiency, fetma och Parkinsons sjukdom.

Produkter som finns tillgängliga
Nikotin finns redan i patchar, inhalatorer, puffers och nikotintuggummi och en ny produkt har kommit in på marknaden med många företag som bedriver forskning om:

Nikotin i vatten.

Vatten är ett av de bästa sätten för att leverera nikotin föreningen i ren organisk form och vattnet endast innehåller nikotin och vatten och inga andra kemikalier.

Det gör det säkert och ekologiskt och ett enkelt och bekvämt sätt att ta föreningen.

Depression drabbar en stor mängd människor och fler produkter väntas komma till marknaden leverera nikotinmolekylen i organisk form att föra välkommen lättnad att drabbas av depression i världen.